sandinista Creative Commons License 2011.10.25 0 0 11659

Én is azt gyanítom, hogy ők lehettek a másik páros, ha volt akkoriban egy kis logika akkor pont fordított váltásban kellett üzemeltetniük a cuccokat.

P-14 a boldogin kívül talán nem is volt a "Dunáninnen" több, az RT kiépülésekor az ellent nem kelet felől vártuk, Kabina is csak Városföldön forgott Kecskemét miatt. Na igen a Kabina, jó meg szép a P-14, de nekem a Kabina a LOKÁTOR, mondom ezt akkor is, ha sajna sosem láttam üzem közben.

A gk-sok tőlünk is oda voltak, talán Kecskeméten kaptak kiképzést, és a híradósok is (Budaörs?)

A HÁP volt nálunk az elitklub, nagylétszámú szaksz volt még a hadtáp meg az őr, a műszeresek voltak legkisebbek. És volt még a "nyolcasműszer", ott csak hárman-négy kezelő volt, papíron a hadtáphoz tartoztak de őket külön körletbe száműzték néhány hasonlóan igényes emberrel együtt. Elviekben nekünk műszereseknek is volt külön körletünk, de a gyakorlatban ezek voltak a újonckörletek, mi meg mentünk oda ahol ágyat meg szekrényt kaptunk, én egy kezdeti rövid hadtápos kitérő után végig a HÁP-osokkal szívtam egy levegőt.

A legjobb szolgálat a bánkúti reléseké volt, megjöttek a kiképzésről, meg se melegedtek a laktanyában már mentek is fel a Bükkbe, majd lejöttek leszerelni...

 

Előzmény: monfondir (11658)