Ediina Creative Commons License 2011.10.24 0 0 55458

Mása, figy ezek a gyógyszerek nem jelentenek megoldást! Összejöhet velük a baba, de elég nagy a vetélés kockázata. (ha inzulinrezisztenciád is van a magas inzulin tönkreteszi a progeszteront, ami a placenta kialakulásáig a 12. hétig élteti a babát) Érdemes lenne kivizsgáltatnod magad és ha valóban pcos vagy akkor diétázni, sportolni, metet szedni.

Kellene csináltatni hormonpanelt, 2-3. pontos cukor és inzulin terhelést.

Nekem is ezeket írták fel és mivel nem használtak jött a brutál drága hormoninjekció hasba. Az sem segített műteni akartak. Ekkor jöttem ide a fórumra és javasolták a csajok, hogy hagyjam ott ezt a nődokit, mert ez nem nőgyógyászati betegség, bár annak látszik! Elmentem a mensmentisbe, megcsináltattam a vérvizsgálatokat, elkezdtem diétázni. Kellett kicsit kisérletezni, hogy melyik gyógyszer jó nekem (a metformin nem), 2 hónap után lett spontán ciklusom, utro és closti nélkül. Fél év komoly diéta és gyógyszerszedés után terhes lettem, a lányom itt gőgicsél a járókában. Az új nődokim csak akkor adott clostit, amikor már volt rendes ciklusom, peteérésem, hogy még jobb legyen a pé. (és ő kizárt minden mást, csinált petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, szedtem méhpempőt hogy szép vastag legyen a méhnyálkahártya, az uramat is elküldte katonákat számoltatni)

És a clostizással azért is érdemes vigyázni, mert elvékonyít(hat)ja a méhnyálkahártyát!

 

Valaki írta itt a minap, h nem linkeket kér, de ez kötelező olvasmány: pco-szindroma.hu

és érdemes lenne megnézned a babatervezők otthona.hu-t is, hogy hőmérőzéssel, nyákfigyeléssel hogyan állapíthatja meg az ember házilag, hogy egyátalán van e pé.

 

Előzmény: Mása1981 (55457)