Deemami Creative Commons License 2011.10.21 0 0 2675

Sziasztok!

Eltűntem, mint az a bizonyos szürke a ködben. Holnap lesz egy éves a legkisebb, nem egyszerű éven vagyunk túl. Sok a probléma, meg a gond, de ezt tán éppen Nektek nem kell ecsetelnem. Egyelőre a legkisebbel van a legkevesebb és legálatlánosabb gond :) Ő szimplán csak gyerek :)
Kincső lányommal küzdünk a bepisiléssel :( Úgy néz ki, hogy hólyagkapacitás gondok vannak, már egy éve járunk nephrológushoz, de még csak most lesz tán egy komolyabb vizsgálat Pécsett. (mivel Pesten csk február közepére lenne időpontunk!!! Pécsett meg egy héten belül!!!) Így úgy gondoltam, inkább lemegyünk Pécsre, csak ne kelljen már még félévet várni.

Keve babám Pető ovit nyomja, idén bentlakó..amit tán Ő jobban bír, mint én. Én küzdök a lelkiismeretemmel, meg a Kiskópé hiányával is...
Megint "csak" azért írok, hogy kérdezzek.

Iskolát keresünk Neki, mert jövőre kiraknak az oviból :( Sok lehetőséget nem találtam súlyosan mozgássérült és középsúlyos szellemi sérült gyermeknek. Ötleteket szívesen várok.

Illetve vélemény arról, hogy mi lenne, ha már évközben váltanánk, ugyanis a Csillagházban most van hely, szeptemberben nem biztos. Maradt fent üres hely és arra gondoltam, hogy a Petőbe már úgyis csak fél évet járna, talán január februárra meglenne a Szakértői vélemény, amivel mehetnénk át évközben a Csillagházba.

Vajon jó döntés lenne? Vagy mindenképpen várjuk meg az évvégét?? Mérges vagyok kicsit, mert úgy volt, hogy tán maradhat egy évet még, és akkor 3 éve Petőzés mégiscsak ér valamit, de éppen csak megszokta, és már mehetünk is tovább. Csillagházban meg közölték, hogy az április-májusi jelentkezéseket június végén bírálják el. Kérdem én, hogy ha június végén megkapjuk, hogy nem vesznek fel X indokkal, akkor mit csinálok én kezemben a Szakértői Bizottság oda szóló javaslatával???? Hova viszem akkor már a gyereket???

Áh... nagyon elkettyentem :(

 

Epi doktornő, a legjobb hírű az országban Dr. Neuwirth Magdolna. Bethesda Gyermekkórház, Ilka utcai részlegében van. Én nagyon szeretem.

 

Köszönöm előre is a jótanácsokat! Mindenkinek kitartást, sok erőt és minden jót!