Zöldár Creative Commons License 2011.10.19 0 0 9557

 V  

gondoltam lealkudom az eső védő sapkát ( másnéven meidinger tárcsát ), megvagyok nélküle. Á 4260 ft + Áfa,

 meg a 3db  4db központosító elemet, mivel a  flexi cső egy 120 -as alucsőben megy a lényeg, hogy benne legyen az , hogy központos felesleges,  á  . 7813 ft + áfa.

 A fiatal ember - aki hol vezető tanácsosnak titulálta magát, hol ügyvezetőnek mereven elzárkozott mindentől.

 így az üzletnek fuccs. pedig  4 - en dolgoztak a témán.  ( 2 felmérő, egy ajánlat tevő +egy titkárnő ).
Ű volt még egy olyan kitétel az ajánlatban, hogy ha a munka 2 naposra sikeredeik akkor  + 20 eft ot felszámolnak. csak azt nem írták kinek ahibályából. Majd beidézem.

 végül atárgyalaá megszakadt.

 Az első ajánlatévő /( a telefonos kijött mégegyszer nagyjából elmondta mithogyan megállapodtunk és ugyan hosszan , de van egy bélet és elfogadott kéményem. Ár összesen 240  eft hőtechnikai és áramlástechnikai méretezéssel.

 Ja közben kajtattam a 3. kéményes után is, aki végül soha nem jött ki. Egyszer mondja a Rákospatak u. ban  van dolga menjek oda. kimentem, de elkerültük egymást. Viszont nogybetükkel kivolt írva  műszaki szaktanácsadás. no mondom ha már itt vagyok tanácsot kérek.

 Sokra nem mentem. egy Önikö nevű hölgy magyarázott aminel a lényege kell kell kell.

 Pedig csak azután érdeklődtem volna  . A 3 db. tisztító  idom közül legalaább egyet megspórolnék. Nem állt kötélnek a magaslóról beszélt az ügyfelekkel.

 amúgynem értem egyáltalán miközük a levegő ághoz. Ha az elkoszolódna ( szerinte a darazsak beköltözhetnek oda - meg a föcskék ), de nem fog elkoszolódni. Tehát ha elkoszolódna a modern kazán eleve leáll. És ekkor lekapom a  belépőnél a légszürőt és kikaparom az esetleges koszt. Az egész cső fél m azaz 0.5 m.

 játszotta az eszét a "kell kell " csaj.

 tehát van egy bélet kéményem, szakvéleményezve és még egyplusz ajtóm is. Ugyanis az un szellőző rácsos ajtót a  régi ajtólap lekapásával , feltetteük a régi tisztító ajtó helyé e - némi reszelgetés árán. Így most van egy szabványos ajtó keretem és ajtó lapom  pluszban. Majd eladom.

Előzmény: Zöldár (9550)