arhat1 Creative Commons License 2011.10.10 0 0 71489

"Egyrészt tudod, hogy létezik ilyen szabályrendszer, hiszen szerveznek versenyeket bizonyos vingcsun szervezetek, és hoztak létre szabályrendszert ami úgymond stílus specifikus..."

 

Azért ezt nem értem. Ha leszögezed, hogy a vincsun nem jó, mert nem használja eléggé a köríves elveket (ha jól értettem), akkor miért indulnál vingcsun elvek mentén felépült szabályrendszerben? Hiszen lehet hogy ott nem is pontoznák, sőt egyenesen tiltanák azokat a technikákat, melyekkel kiegészítetted a rendszert. Tehát akkor tisztán vingcsunoznod kellene, melyben valljuk be, lehet hogy a többi résztvevő előnyben lenne.

 

Amúgy, ismereteim szerint valóban van vingcsus specifikus verseny....ha jól emlékszem formagyakorlat illetve chi sau kategóriában. Ti melyikben indulnátok?

 

"A repülőgép pilóta közli az utasokkal, hogy zuhanunk 10 000 méterről. Az utasok nem érzik, hiszen a felhők felett vannak. Százan is kiröhögik a pilótát... 100 az 1 ellen és 1 a 100 ellen..."

 

Azért ezt Te is érzed hogy mekkora marhaság amit írtál....:)) Szerinted pont az utasok nem vennék észre hogy zuhannak?

De kicsit komolyabban. Nézzük ebben az összefüggésben: A repülőgép pilóta közli a pilóta fülkében nyomorgó további 100 pilótával, hogy zuhanunk 10 000 méterről.

 

Szerinted?

Előzmény: Hfs (71487)