exhighand Creative Commons License 2011.10.10 0 0 71483

"lehet, hogy kocsmai szinten megállom azért a helyemet, de nem vagyok senki nagy névhez mérhető. Számomra nem is lényeges ez, igazából nem is akarok konfliktusba keveredni sehol és senkivel."

 

Márpedig lehet, hogy egy stílusalapítónak ezt nem a feltételezés szintjén kellene tudnia a saját rendszeréről.

 

Lehet, hogy ez neked tényleg nem lényeges - bár én azt hiszem, hogy itt nem vagy eléggé őszinte - de abban biztos vagyok, hogy egy esetleges tanítványnak igenis fontos az, hogy az éveken át erre áldozott szabadideje legalább hozott-e egy ilyen eredményt.

 

Bocsáss meg, de nem az ő dolguk ezt kideríteni, hanem igenis a tied.

 

Kocsma, vagy játszótér teljesen mindegy. letagadhatatlanul léteznek emberek, akik a bunyó ösztönével születtek és 6 éves koruk óta a lehető legélesebben gyakorolják. Azt hinni, hogy az éles utcai bunyó az élet elvesztésének kockázatát rejti, nos ez hatalmas tévedés. Az ilyen következmény a lehető legritkább. Néhány monokli, pár borda, egy-két kieső hét pedig bele kell férjen, cserébe azért, hogy kb az élet egész területén kihúzott háttal járhat, és nem kell a fal mellett elsunnyogni szombat esténként, ha felhevül kicsit a hangulat a diszkóban.

 

Én azért járok edzeni, mert élvezem azon fiatal emberek társaságát, akikben van tartás. 

 

Jó érzés, olyanok között lenni, akik nem hiszik azt, hogy aki udvarias és előzékeny, az mindjárt gyáva is. Akik nem magalázkodásnak látják, ha a jobbat elismeri valaki.

 

Dehát érted te ezt.