Hfs Creative Commons License 2011.10.09 0 0 71470

Azért milyen érdekes megfigyelnem, hogy miközben Te nem ismersz nincsenek prekoncepcióid (előítélet) velem szemben, és a magyarázatomat a videóról akár (még ha feltételes módban is) elfogadhatónak tartod, mellőzve a velős úgynevezett szakmai megfontolásokkal szemben.

Miközben akik ismerni vélnek, vagy tán ismernek is, mélységes elutasítással vannak átitatva és az elmúlt évek alatt nem hogy tisztultak volnak ezektől a terheiktől, inkább egyre nagyobb mértékben burkolóznak az előítéleteik burkába.

 

Ez mindenképpen tanúlságos, és végül is Én mint külső megfigyelő, mintegy ütközőpont figyelhetem meg az általatok létrehozott kontrasztot. És ez még csak nem is volt szándékosan generálva a részemről.

 

Zseniális. Ezért is szerettem mindig a harcművészeti fórumokat, mert kitűnő ismeretszerzési terület a számomra :)

 

Az egy külön misét is megérne, hogy mélyére menjünk az előítélet kialakulásának, és fenntartásának az okahoz, és végül mindenki megláthassa, hogy saját előítéleteinek mindenki önmaga az oka... De ez nem önismereti fórum... ne térjünk hát el a gerincétől a témának, ami a harcművészet...

 

Azonban ha már így fordult a szó, hadd ajánljam figyelmetekbe azt a fórumot ahol nem hogy nem gond, hanem egyenesen üdvös, ha az életnek bármely területére kalandozunk, nem kell konkrét és szorosan körülhatárolt témavezetésnél maradni...

http://users.atw.hu/hfs-forum/

Előzmény: bigbabylon (71467)