Törölt nick Creative Commons License 2011.10.02 0 0 136

Szervusz!

Nagyon szépen köszönöm a többiek nevében is a topic-hoz intézett jókívánságaid :)

A kérdéseidre a válaszok szép sorjában:

- azt írod, hogy az okostévé eléggé gyerekcipőben jár. Ezt hogy érted? Kitűnően lehet rajta origo-t, index-et, nők lapja café-t stb. olvasni, youtube, vimeo stb. videót nézni, google calendar-ban a kalendárodat nézni, játszani, stb. Sokan szeretnének mindenféle oldalakat nézni a tévén, ergó webböngészőt futtatni tévén. Ezzel alapvetően szerintem az a gond, hogy lehet 120 centis a képátló, a tévét akkor is 3-4 méter távolságból nézed, alapvetően nem erre van kitalálva. Ráadásul ha alap távirányítód van, azon azért elég macerás beirogatni a dolgokat. Persze erre is létezik szoftveres megoldás, de akkor meg már bejön a notebook, azon meg egyszerűbb akkor már megnézni az oldalt. Szóval mit hiányolsz az okostévé funkcióból? Mit szeretnél pontosan?

- csomó korlátozással él? Hát a "csomó"-ból ugyan csak egyet írtál, a wifi stick-et, de azt rögtön szeretném megcáfolni, hogy csak a saját LinkStick adapterével használható. Itt: http://wiki.samygo.tv/index.php5/Using_NoN-Samsung_USB_WiFi_dongles_with_TV olvashatsz egy cikket erről.

- az utolsó kérdéseddel kapcsolatban: itt mindig az a kérdés, hogy TE mit szeretnél. Eleve, mennyit szeretnél rá költeni. A minőséggel kapcsolatos kérdésedre pedig azt mondanám, hogy ha nem extrakényes a szemed, akkor teljesen jó az SD adás is. Ja, és 46"-os tévét ne másfél méterről nézd :) A D5500 szériás kérdésedre én azt mondanám, hogy én sose tudtam kibékülni a LED tévék fehér színével. Természetellenes, nem szeretem. Ehelyett megvettem a legjobb (!) LCD tévét, feleannyiért. 3D-s, PVR-es, Internet@TV-s stb. stb. Kicsit bosszant ez a LED tévé őrület, a "sima" LCD tévé meg már kezd "gáz" lenni...

Üdv, PET

Előzmény: apu70 (134)