Bundas77 Creative Commons License 2011.09.28 0 0 5198

Szia!

Köszi a választ, sajnos az idén nem úgy néz ki hogy még egyszer lemegyek, de még az is megtörténhet. Kb. így képzeletem el én is a bekötést, de nem mertem nekifogni, még, de szerintem kipróbálom, és akkor kiderül. Ha a vezérlés CAN-BUS-os és kell egy új vezérlő, az kb. mennyiért lehet megszerezni? Persze akkor kell egy programóra is az új vezérlőhöz, ha már lúd, akkor legyen kövér, alapon. Az ü.a.-gpumpa is meglett a tegnap, a múlt szombaton egy kicsit sietős volt, de a tegnap megkaptam és leszedtem. Az egész kb. 9500 huf-omba került, égy gondolván, hogy ha alakítani kell rajta akkor is megéri, nem? Akkor ha jól értem elég ha a kék-re is adok 12V-ot és akkor el kéne induljon. Ha meg CAN-BUS-os akkor esetleg a 12V elbassza a vezérlöt? De amúgy mindegy mert akkor ugysem tudom használni.

Egy másik lehetöség az egy Webasto Thermo Top V, amit kapni fogok ami egy WV –röl van, de azt még nem láttam. Ha megkapom teszek fel képeket arról is. Azzal lehet egyáltalán valamit kezdeni?

 

A szesztilalomról meg csak annyit, hogy elvileg nincs itt szesztilalom, csak egy állami üzlethálózatnak van monopolja az alkohol árusításához és csak ott lehet alkoholt vásárolni igen borsós áron, de amúgy mindenki be van baszva minden hétvégén, csak legtöbben német csempészárúból. J

Köszi elöre is.

Bundas

 

Előzmény: balu.maci104 (5194)