netraptor Creative Commons License 2011.09.08 0 0 1320

Tisztelt Magdi 55

 

Úgy látom, nagyon megbántottam azzal, hogy nem szeretném lebontani a kályháját. Ezt persze érezhető volt már akkor, amikor közöltem ezt Önnel telefonon.

Nos. Csak a tisztánlátás kedvéért írom le, hogy velem pénzről szó sem esett, én csak szimplán nem vállaltam el a kályha lebontását. Az Ön kokszos /valószínűleg szétégett/ falba épített /valószínűleg rávakoltak/, egyszerű minta nélüli csempékből épített kályhája valóban nem ér annyit sem, hogy valaki azt az anyagáért lebontsa. Tudja Ön, hogy milyen költségekkel jár egy kályha lebontása? Nyilván nem. Ki kell próbálni, felfogadni mondjuk 2 embert, meg bérelni egy sittes konténert.

Nem akarom Önt megsérteni, de kérem Ön se írjon rólam olyat, ami nem igaz. Az Ön kályhályát én sem ingyen, sem pénzért, sem sehogyan nem bontom le.

Ha Ön ezt személyes sértésnek veszi, azt nagyon sajnálom.

Higgye el, nagyon sok  ember van, akiknek a kályháit elbontottam.

Ehhez képest egy olyan embertől kapok negatív kritikát /pláne, hogy a kritika egy része, mármint hogy fizetnie kellene a bontásért, egyszerűen nem igaz/, akivel még csak nem is találkoztam, mindössze kb. kétszer két percet beszéltünk telefonon.

 

Azt meg, hogy én bárkit is megtévesztek, egyszerűen kikérem magamnak.

 

                                                                     Tisztelettel:

 

 

                                                                                          Tóth László

 

 

 

 

Előzmény: Magdi 55 (1319)