ghepard Creative Commons License 2011.09.08 0 0 112

amikor bementem hozzá elöször vásárolni hogy állitsam rá az agyamat a gyógyulásra, elöre szuggeráljam be magamnak hogy jobban vagyok. 

 

Beleolvastam történetedbe. Nagyon nehéz lehet neked lelkileg. De talán jobb volna, ha nem úgy élnéd meg. Szerintem az se nagyon jó, amit beidéztem a hsz-odból. Még az is tetemes energiát vesz el Tőled. Szerintem arra kellene törekedni, hogy nincs semmi, nincs gondolatom, békében vagyok, nyugodt vagyok, nem vagyok beteg, nem vagyok egészséges  - élek. Holnap is fogok stb. Tehát elfeledkezni szinte mindenről, az egész világról - még magadról is. Na ezt az állapotot nem olyan egyszerű elérni. Nekem rengeteg bajom volt, életveszélyes is - mégis 32 éve nem járok orvosokhoz és gyógyszert se szedek, sőt az utóbbi 7-8 évben már gyógyteákat meg egyéb természetes készítményeket se. Megy az egyszerűen rezgésekkel, hangokkal, vibrálásokkal - és az ebből fakadó nyugalomnak köszönhetően. Írtam is felkérésre összefoglalót, hogy hogyan is hatnak ezek a dolgok, persze szerintem. Sokat kisérletezgettem, míg eljutottam erre a szintre.

 

Ez az állapot nagy nyugalmat biztosít a testnek és a léleknek is - melytől feléledhetnek a sejtek, az egész test - és csak idő kérdése, hogy helyreálljon a rend. Nincs más dolgom, mint türelmesen, nyugalomban természetesen élni. Ez pontosan így van a természetben is. Mikor rossz az idő, támad a ragadozó stb, akkor minden összehúzódik és fél, nem fejlődik, sztresszel - és ha sokáig tart ez az állapot, akkor nagyon legyengülnek az előlények. Ha elmúlik a vihar, elmegy a ragadozó - feléled a természet, a kis állat is örül, hogy újból szabadon mászkálhat.

 

Na bennünk is kb 75 miliárd kicsi állatka van (sejtek), ha félsz, sztresszes vagy, összekuporodnak és nem fogadnak és nem is adnak le anyagot. Ez megmérgezi őket. Ha sokáig tart ez az állapot, akkor baj lehet. Ha azonban az ember nyugodt tud lenni, maradni - akkor beindulhat az élet........

 

Előzmény: msz67 (111)