Nincstöbbnick Creative Commons License 2011.08.26 0 0 2355

Mi szoktunk járni Croydonba időnként, elég sok üzlet stb. van arrafelé, bár nem valami bizalomgerjesztő a környék. A közlekedés viszonylag jónak mondható, van busz, vonat, villamos is, egyedül a metró nem kanyarodik arra, de végülis az már kijjebb van a központtól. A belváros irányába így vonattal érdemes onnan menni, az elég jónak és gyorsnak mondható.

A meló esélye 1:2-höz, vagy találsz, vagy nem :D

(Ne haragudj ezért, éppen Magyarországon főlök a 30+ fokos tetőtéri szobában :I  )

Szóval melót találni viszonylag "egyszerű", ha kitartóan, akár napi 100 helyen beadja az ember az önéletrajzát, előbb-utóbb valami "alap" munkát azért lehet találni, bár nem olyan egyszerű, mint régebben. Talán érdemes olyan helyeket választani, ahol sok emberke dolgozik, ott nagyobb a fluktuáció, ha valahol szimpatikusnak tűnsz, akkor hamarabb bekerülhetsz (mekibe, primarkba, ilyenekbe). Bár a fizetés a béka segge alatt lesz, a meló meg húzós az ilyeneknél, azért ideig-óráig ki lehet bírni, amíg nem talál jobbat az ember (vagy ha tetszik neki, akkor mondjuk előléptessék).

Amúgy meg nem kell alábbadni annál, amit tudsz és szeretsz is csinálni, közben nyugodtan pályázz olyan munkákra is, amit Magyarországon is szívesen csinálnál, elvégre sosem tudni, mit hoz a holnap ;)

Előzmény: Sancho Panda (2352)