JBF Creative Commons License 2011.08.25 0 0 1731

Sziasztok!

 

Először is mielőbbi gyógyulást és örök tünetmentességet kívánok mindenkinek :)

 

Olyan kérdésem lenne, hogy a medroltól felszedett kilókkal milyen módon lehetne megküzdeni?

Az én betegségem tűdőben és nyirokcsomóban 2005-ben kezdődött és 2009 óta vagyok tiszta a medroltól.

Már csak félévente járok a  Korányiba általában egy légzésfunkció és egy röntgen van, idén meg már a ct-t is el lehetett hagyni szóval vidámság van, mert csak a hegek látszódnak a rtg-en és a leletek jók.

Viszont mellékhatásokkal küzdök.

Az első a máj, sajna a mai napig nem jött rendbe folyamatosan szedem a májvédő tablettát és grépfruit cseppet szedek. Lassan de javul, nem aggódok, vigyázok rá.

Sajna a menstruációm nem jött rendbe, hol van, hol nincs, fogamzásgátlót szedtem többfajtát már, de volt amelyik berobbantotta a testemet és roncsolta a májamat, inkább lemondtam róla, bár néha szenvedés amikor kimarad :/

A harmadik és egetverő az, hogy amit felszedtem azt nem tudom leadni és sokat vizesedek. Mintha felborult volna minden. Diétákat kipróbáltam amit csak lehetett, mai napig betartom, csak már kezdek elkeseredni.

Sportolni jó lenne de a 2 műszak és a hétfőtől szombatig tartó munkahét miatt napi fél óra séta vagy bicajnál többre nem telik az energiámból.

Van valami ötletetek? Szedjek vajon fogyibogyókat? Vagy egyek még ennél is kevesebbet? Mondjuk az már képtelenség lenne :/

Mit javasoltok?