giornalista Creative Commons License 2011.08.20 0 0 12343

egyre nagyobb faszságokat írsz.

 

a bankkártyákhoz inkább hozzá sem szólok, bár kétlem, hogy igazad lenne. de az azért tréfás, hogy te itt, egymagadban kételkedsz a Budapest-Bécs versenyhelyzetben, miközben a két repülőtér, nyilvánvalóan teljesen hibás elképzelések alapján, vetélkedik egymással.

 

hiszen ó, ki gondolná, hogy a Budapest vége táblán kívül is laknak emberek, például Győrben, vagy akár a keleti végeken, Romána, Ukrajna, ahonnét, ha útra kel a leendő utas, már meg sem érzi, ha BUD helyett, plusz két órát autózva VIE-n száll ki és repül el.

 

a reptér forgalmának 30%-át a business jellegű utasok teszik ki, beszéljünk évi 2.5 millió humanoidról. arra okosan következtettél, hogy aki chartergépre foglal és csak nyaralni indul, és még 2011-ben sem hallott arról, hogy krémeket, folyadékokat nem lehet felvinni a fedélzetre*, természetesen nem fog Bécsig autózni Hurghadáért. viszont az, aki mondjuk New York-ba repülne, eddig lehet, hogy megtette ezt, mert a csatlakozásra esetleg 4-5 órát kellett volna várnia AMS-ben, most viszont közvetlenül röppenhet el oda. és így tovább.

 

a korábban említett ASQ eredményekről nem is beszélve.

Előzmény: Törölt nick (12341)