szaboildiko Creative Commons License 2011.08.19 0 0 825

Szia Zorka!

 

Jaaaj, de aranyos, milyen fonalból készítetted, gyapjú? -mert olyan hatása van így a képről. Gyorsan kötök, hát tudod amióta nyugdijas vagyok 3 éve, azóta egyedüli szenvedélyem lett a kötés. Most meg próbálom rávenni az ismerőseimet, hátha sikerül egy kis üzletet csinálni, úgyhogy már 3 nyakmelegítőt kötöttem. A barna zoknival is készen lettem, majd holnap fotózom jó?

Te mit csinálsz most a kispipőke után, ja, a babát is te varrod? -mert akkor igazán felnézek rád ugyanis én nem szeretek varrni és nem is tudok. Általában vagy horgolok, vagy kötök. A nicknevem alatt ott van a képtáram, meg tudod nézni a munkáimat, ha érdekel.

Örülök, hogy egymásra találtunk, legalább mi ketten tartsuk életben ezt a topikot, ha már más nem jön ugye? Szóval holnap mutizom a fuszeklit is. Egyébként most egy teljesen 100 %-os gyapjúfonalból készítek egy újabb, na mit?!-nyakmelegítőt.

Egyébként nagyon egyszerű, ha érdekel elküldöm neked a mintáját, a család nagyon szereti, mert télen a sálat is helyettesíti.  Majd mutatom azt is jó?

Előzmény: Zorka111 (824)