Sütimüti Creative Commons License 2011.08.18 0 0 519

Nagyon klassz. :)

De ezt nem értem: "szerintem még így is kell 4 hét a sok olaj miatt, hogy használni lehessen."

Nem számoltam át, de mennyi a superfat összesen? Olaj+lúg= szappan, hogy lehet sok az olaj? Ez mit befolyásol? Nem azt várjuk az érés alatt, h a fölösleges víz távozzon?

 

Más: 7%-os a mákos szappanom, már elég sok neki supernek szerintem, mert zsíros a felülete picit - átáztatja a csomagolópapírt - de ha 1 évig lenne is a szekrényben is ugyanilyen maradna. Mondjuk szerintem ennél a szappannál elfér, hisz a mák azért elég erősen karistolja a bőrt, elkél a plusz ápolás.

 

Dió olajat hol vettél? Bioboltban? Sajna az én ellátóm szabin van, jövőhéten nyitnak, akkor meg én leszek... :D

Még ricinust is kell vegyek vagy negyed kilót, mert pont 90g-om volt a manduláshoz, mázli, hogy elég lett. :)))

 

És a rózsavizet vetted, vagy csináltad?

Előzmény: erikafot66 (518)