kékangyal Creative Commons License 2011.08.17 0 0 8542

Sziasztok! 1-2 hete elhatároztam, hogy veszek egy új porszívót, mivel a meglévő (papíron egyébként erős, sok-sok watt szívóteljesítményű, hepaszűrős) porszívóm egy jó ideje alig szív, a szőnyeget (macskaszőrrel, hajszálakkal) egy sima kefével négykézláb kellett tiszítanunk. Ezt a fórumot olvasgattam, hogy milyen legyen az új porszívó, ami tényleg kitiszítaná a szőnyeget, de igazából nem is gondoltam, hogy van olyan erős, ami felszedi a macskaszőrt... Aztán az olvasgatás közben kiderült, hogy a régi porszívó miért nem működött rendesen - mert a hepaszűrő hengeres és a portartályban van... Szűrő kimosása után 5 percig működött is rendesen.

Aztán az ajánlások alapján elektrolux porszívót vettem, bár ezt a modellt még nem ajánlotta senki: ZJM 6830, de úgy láttam, hogy az utóbbi időben az elektrolux lecserélte a repertoárját, gondoltam. Ezt a csehek a mall.hu-n nagyon dicsérték, különösen az állattartók.

Tegnap kipróbáltam, nagyon brutálik, a sima kefével maxon egyszerűen nem tudtam húzogatni, annyira ragadt a szőnyeghez, végül a turbókefével mentem végig rajta, egy húzásra felszedett mindent, amit az előző csak tologatott ide-oda.

Szóval köszönöm mindenkinek a sok jó tanácsot, és remélem, hogy a porszívó hosszabb használat után is ilyen erős marad!