ZeneZeneZene Creative Commons License 2011.08.15 0 0 320

Sziasztok!

Azért írok ide, mert szívesen kipróbálnám a fuvola tanítását. Zeneakadémiát végeztem, de nem fuvola szakon. A fuvolázást nemrég kezdtem. Zenei ismeretekben nem szűkölködöm, és zenészségem miatt elég gyorsan haladok a fuvolázásban is, persze a magas hang pár nap kihagyás után sivít:).

 

Hogy kinek érdemes hozzám járnia és miért?

 

Annak, aki nem csak fuvolában, de mindennemű zenében is teljesen kezdő kortól függetlenül. Tapasztalt tanár vagyok, rengeteg zongora-, hegedű-, magánének-, furulya- és szolfézsórát tartottam már egyénileg és csoportban egyaránt. Több éve már csak itthon tanítok. Mivel a fuvola nekem is egy viszonylag új hangszer, ezért 1000 Ft / 50 perces óráért vállalnám. A többi 3000 Ft-ba kerül, a többi tantárgy. Ilyen olcsón tanárt nemigen talál az ember, és nem vagyok kontár, hisz elvégeztem a Zeneakadémiát, és sok éves tanári tapasztalatom is van. Jövő héten pedig az első koncertem lesz, ahol 5 darabot duózom a Tanárnőmmel.

 

Ha túl ügyes vagy, van kihez továbbítanom Téged:), szóval ettől sem pánikolok. Szerintem mindketten érezzük, hogy van-e értelme az órának. Neked olcsóbb, s szerintem teljesen kezdőkkel ügyesen bánnék, én meg szívesen kipróbálnám ezt is a kaland kedvéért.

 

Ha érdekel, itt elérsz:

06-30-237-7221

 

szablindakrisz@gmail.com

 

Üdv:

Szabó Melinda