Törölt nick Creative Commons License 2011.08.13 0 0 12304

Van amiben igazad van, de írtál pár érdekességet is. :)

 

A behajtani tilos táblát ismered? Gondolom nem, hiszen a "megállni tilos, de várakozni szabad" tábláról még nem hallottam. :) Nem a "Várakozni tilos"-ra gondoltál?

Szerintem elég egyértelmű (aki ismeri a KRESZ-t), hogy oda (alsó szintre) nem lehet behajtani.

 

A reptéri illeték nem keverendő a parkolási díjjal. Azért mert sokat fizetsz, még nem állhatsz meg akárhol. Ismerned kéne a táblákat, ha már autót vezetsz. Mikor valami drága, nem kell megvenni. Vannak olcsó ételek is, pl. a KFC 10% drágább a városi éttermeknél, azaz 440Ft egy B-smart, BK szintén. Elég doboz formája van az épületnek, meg itt-ott beázik, de nem keverendő a kantinnal, vagy az üzemi étkezdével. Mondjuk, amíg az is volt a reptérnek, az is nagyon drága volt.

 

Sokan vannak? Igen, ez egy repülőtér, ahol előfordul tumultus. Ez ellen Te mit tennél a BA helyében? Csökkenteni kéne az utasok számát?

 

Nem lehet, hogy a secuknál az utasokat is ellenőröknek nézted? Bocsi, de ezek után nem merem odatenni a smiley-t. Mit értesz össze-vissza ruha alatt? Piros, kék, meg sárga ing és nadrág, vagy az egyik Malevos ruhában van a másik meg nem? Mellesleg nem mindenkinek egyforma a ruhája.

Előzmény: METYA (12303)