zsuzsu1218 Creative Commons License 2011.08.10 0 0 484

Köszönöm! :) De ne túlozz, hisz én csak titeket utánozlak az itt leírtak és elhangzottak alapján.

 

Érdekes dolog a lenmag-zselé :)) mikor kihűlt, a karomat bekentem vele és teljesen beszívódik és olyan rugalmas érzés kicsit a bőröd utána.. így tudnám megfogalmazni. Pedig az állaga egy rettenetesen síkos, csuszamlós ( mint a csigák váladéka :)))) valami . De azt tudom, bár ezt csak leírásokból, hogy nagyon jó.

 

Ez a sütisforma szappanom azért készült igazából, mert az első pálmaolajam, ami nem is olaj volt, hanem pálma vaj, ( cukrászüzemi minőség ) egy fél kilónyi volt idehaza ebből, szóval  kifogyott a doboza pedig felkínálta a lehetőséget :) Nem lehetett kihagyni, de igazából 2 dolgot szeretnék... egy fa öntőformát, amit a jövő héten talán el tudok készíteni, illetve egy olyan nagyobbacska, tenyérbemászó virág formát pl. szilikonból. A tejes forma is jó, de esztétikailag én vágnék le az egyik oldalából, mert ici-picit széles.. mostmár így látom, de szuper ettől függtelenül és újrahasznosítás és ingyen van... ez is fontos, hamár ....

 

Szeretném megkérdezni, hogy van-e köztetek valaki szolnoki, vagy Szolnok-megyei...arrafelé lesz dolgom a hét végén és szeretnék lúgot beszerezni. Az ismerősöm is vett és még mindig nem ért vele haza Pestről :) ( munka miatt )  Még jó, hogy Sütimüti küldött nekem... De sajnos elfogyott. Az ötlet pedig nem és még van egy kis olajom-vajam is :)

 

Szóval? Szolnoki? vagy környékbeli? Hol tudok venni arrafelé? Tudja valaki?

Előzmény: erikafot66 (482)