zsuzsu1218 Creative Commons License 2011.08.02 0 0 347

Én hiszek neked, hogy csak kíváncsiságból haraptál bele ;)

 

Szerintem is a pürésítés jó megoldás....

Már megint esik nálunk az eső, gyógynövényezni azóta sem tudtam elmenni.

 

 

Az illatokhoz és ízekhez mégcsak annyit, hogy nagyon sok cikk szól arról, hogy csak egy példát említsek, hogyan készülnek a joghurtok. Mármint mivel és hogyan ízesítik...és akkor  a sok péksütemény és egyéb élelmiszerről már szó sem esik.

 

A nagy többségük kémiai összetevő, amit ilyen-olyan kísérletezgetés alkalmával fejlesztenek a tökélyre, hogy "természetazonos aroma" és illat.. íz. Fura dolgokból állítják elő.

 

Na ott mindennek tökéletes méz, eper, stb..illata van ...

Előzmény: Sütimüti (346)