zsuzsu1218 Creative Commons License 2011.08.02 0 0 340

Lúgom még nincs, a hétre ígérték, ha pedig nem akkor a jövő héten hátha :))

 

Még csak ötletem és ötletem van, meg egy kis ötletem..... ja és egy csomó ötletem :)))))

 

Egyébként visszatérve a formákra és színekre : én is ellátogattam egy üzletbe, és a sok szappan és kence közt igazából rájöttem ( régebben is tudtam amúgy ) , hogy engem nem igazán zavarnak a formák és a színek, szagok, hisza természet telis-tele van jobbnál jobb illattal, szebbnél szebb és érdekes formákkal, a színekről már nem is beszélek... Nekem nagyon passzolnak a szappanhoz.. Egyedül az erős szagok, illatok zavarnak... amikor már túl sok, vagy valami beazonosíthatatlan és főleg a parfümre hasonlító illatok zavarnak. A "természetes"  ( magok, zöldségek, gyümölcsök...stb.. illatai nem. )

 

Bár remélem nem sértek meg senkit vele be kell, hogy valljam a nagyon süteményre hasonlító szappanok nekem nagyon nem jönnek be. De ez egyéni vélemény... ennyi.

 

Szóval ötlet: írtátok a mákos dörzsikés szappant. Már megint aranyra leltem. :))) VAgy ki tudja...

 

Egy csómó zsép sötétbordó amaránt nől a kertemben, ( ennek a magja őrölve, pirítva, lisztnek stb... a reformétkezésben nagyon nagy hangsúlyt kap ) , szóval ennek csodálatos meggybordó a magja, elteszem és a leveleiből is préselek levet.... ki tudja... hátha bordó marad mad.

 

Továbbra is gyűjtöm a kiürült tejes terapakk dobozokat, sőt a nagybb toalettpaírgurigát is :))))

Vannak rá ötleteim. De egészben egy henger alakú szappan is jól mutathat akár... Sörös dobozokra bukkantam a garázsban ( na nem zugivó van a családban) :) hanem én gyűjtögetettem az ismerősökkel régebben, met a kertben macska és madárriasztó készült belőlük, de az ép darabok mára a szappanos kellékes dobozban végezték, levágott "tetővel". Szóval abban is lehet majd henger alakút készíteni, ha épp nincs az ember lányának irattartó doboza. A kecskével mi is kacérkodunk, már 2-3 éve, az idén már majdnem hoztunk is egyet, de nem lett kész a helye.

 

Na nem a szappan miatt jutott eszünke, de ha arra is ad majd tejet ha szépen megkérem, az sem lesz nagy baj.

 

 

 

 

Előzmény: tildi36 (327)