Törölt nick Creative Commons License 2011.08.01 0 0 17553

 

,,Barátom Te igen primitív vagy!"   

 

 

Most függetlenül a szitutól és hogy kinek van igaza, tanulva saját és egymás hibáiból, annyit szeretnék neked fiatal 19 éves kortárs barátom javasolni hogy magaddal szembeni igényességből és másokkal szembeni igényességből se engedj meg magadnak ilyen stílust és hangnemet. Lehet hogy adott esetben igazad van, de azért azt mindig vegyük figyelembe hogy kivel szemben vitázunk. Én a magam hibájából okulva mondom ezt neked.

 Deskó egy töbgyermekes családapa, kb kétszer annyi idős mint mi, és ő is hibázhat vagy tévedhet, neadj Isten stilusa kifogásolható de ha még úgy is érzed hogy adott esetben igazad van, azért szerintem nem szerencsés a részünkről úgy kezdeni egy HSZ-t egy nálunk kétszer idősebb ember felé hogy,

 

 

 

 

,,Barátom Te igen primitív vagy!"   

 

 

Valahogy függetlenül a szitutól, óhatatlanul negatívan hat vissza ránk a dolog, attól függetlenül hogy kinek van igaza.

 

Gypsy-t és Deskót is csak arra tudom bíztatni hogy fékezzék magukat, valóban nem méltó egyikükhöz sem egy ponton túl egy bizonyos stílus. Mindkettőjük szerintem egy igen értékes ember, egyikünkhöz sem méltó az ilyen szintű társalgás.

 

Csak egy gondolat volt, magam kárán okulva, sokszor persze az ember az indulat hevében óhatatlanul átmegy állatba de utána lehiggadás után, visszaolvasva milyen kellemetlen már, nem de?  :-)))

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: blackwoolf (17541)