Te készítettél már ilyet? Na én meg fogom akkor próbálni, ha szerinted is lehetséges.
Amúgy a himalája sóból van a nagyon apró szórható szeműtől az egészen nagy kövekig, amiket áztatni lehet és sóoldatot lehet készíteni főzéshez, szépítkezéshez st.stb.stb.
Nekem olyan nagyságú van ami kb. akkora, mint a kiskörmöm, ezek a nagyobb szeműek jobban felismerhetőek, mert sajna mint mindent, ezt is hamisítják már:((((
A por alakút sajnos festik...
Én egy nagyobb só-bors őrlőben tartom és az ételbe is közvetlenül onnan őrlöm.
Egy vászon zsákba beletéve, húskloffolóval megpofozva össze lehet törni, de a turmixgép is viszi simán, még a leggyengébb is. ( nekem olyan van tudom :))) tesco-s )
A zöld fűszereket abban szoktam a nagy szemű sóval összeturmixolni és szárítani télire.
Szóval csak azt akartam monmdani, hogy inkább a nagyobb szeműt vásároljátok, ha szappanba kell is.
Ha nagyon akarnánk fokozni, akkor abban is van olyan, mait hatalmas benzingőzt kibocsátó gépsorok fejtenek ki, és van köztük a hagyományos kézzel kitermelt változat is. Na de ki volt ott? Ki látta?