zsuzsu1218 Creative Commons License 2011.07.27 0 0 273

Te készítettél már ilyet? Na én meg fogom akkor próbálni, ha szerinted is lehetséges.

 

Amúgy a himalája sóból van a nagyon apró szórható szeműtől az egészen nagy kövekig, amiket áztatni lehet és sóoldatot lehet készíteni főzéshez, szépítkezéshez st.stb.stb.

 

Nekem olyan nagyságú van ami kb. akkora, mint a kiskörmöm, ezek a nagyobb szeműek jobban felismerhetőek, mert sajna mint mindent, ezt is hamisítják már:((((

 

A por alakút sajnos festik...

 

Én egy nagyobb só-bors őrlőben tartom és az ételbe is közvetlenül onnan őrlöm.

Egy vászon zsákba beletéve, húskloffolóval megpofozva össze lehet törni, de a turmixgép is viszi simán, még a leggyengébb is. ( nekem olyan van tudom :))) tesco-s )

 

A zöld fűszereket abban szoktam a nagy szemű sóval összeturmixolni és szárítani télire.

 

Szóval csak azt akartam monmdani, hogy inkább a nagyobb szeműt vásároljátok, ha szappanba kell is.

Ha nagyon akarnánk fokozni, akkor abban is van olyan, mait hatalmas benzingőzt kibocsátó gépsorok fejtenek ki, és van köztük a hagyományos kézzel kitermelt változat is. Na de ki volt ott? Ki látta?

 

 

Előzmény: Sütimüti (272)