JRX Creative Commons License 2011.07.26 0 0 1431

"A következő képpen kell eljárni, hogy az IGO 8 fusson sony navigáción. Előre leírom, nem kell megijjedni, ha elsőre nem sikerül ,mert minden visszaállítható otthon.

Nekem is sikerült egy u93t-re felraknom.

Amennyiben nem sikerül a telepítés, nem kell megijjedni, 3 x újraindul a navi számítógépre csatlakoztatva, majd kiírja service. Ekkor ell kell indítani a szinkronizációt, és vissza tudjuk állítani az eredeti fájlokat, amit ugye előre lementünk a PC-re.

Tehát adva van a letöltött és kicsomagolt állomány. Előzőleg a pc- vel szinkronizált navigációról letöröljül a Mounted Volume/Sony könyvtárból az xxx.map fájlt.CSAK AZT !! Ezután a kicsomagolt Sony és Igo 8 könyvtárat rámásoljuk a Mounted Volume könyvtárra. Rákérdez értelemszerűen ugye, mert van egy Sony könyvtárunk, hogy felülírja-e az azonos fájlokat. Természetesen azt mondjuk: igen mindet.

Ezután kb 2-2,5 óra alatt ( gépfüggő) felmásolja a korábban letöltött fájlokat.

Fontos: a belső memória mérete kevés arra, hogy az összes fájlt felmásoljuk, így ki-ki döntse el, melyik országot hagyja ki belőle. Ezeket a fájlokat egyszerűen vegyük ki ebből a könyvtárból. mielőtt elkezdjük a másolást.

Az eredmény gyakorlatilag egy múködő IGO 8.

Sok sikert mindenkinek."

 

 

Innét való a fórumról, a linkeket, letölteni valókat majd keresd meg hozzá.

 

Előzmény: timon2 (1430)