Zoli XC90 Creative Commons License 2011.07.26 0 0 356

Sziasztok!

 

Először is köszönöm, hogy csatlakozhattam a fórumhoz.

 

Régóta szemezgetek ezzel a számomra gyönyörű járgánnyal, az XC90-el. Úgyhogy elhatároztam megpróbálok beruházni egy ilyen gépkocsiba.

Az anyagiak nagyjából rendelkezésre állnak, már csak egy jó vétel hiányzik.

Egy szegről végről ismerősön keresztül eljutottam egy viszonlyag jó állapotban lévő 2008-as évjáratú csodaszép fekete diesel monstrumhoz. Nagyon tetszik, vezettem is már, egyszerűen fantasztikus érzés.

Azonban kocsivásárlásban elég óvatos vagyok, pláne hogy jártam már pórul, főleg külföldről behozott kocsival...

Szóval ismerősöktől érdeklődtem mire vigyázzak egy ilyen kocsi megvásárlásánál és az volt az első gondolat, hogy olvassam le az alvázszámot és a motorszámot és ellenőriztessem le a volvo márkakereskedésben..

Azonban a motorszámot nem találtam. A srác akié az autó volt elvált a feleségétől és a kocsit  hátrahagyta. A szegény leányzónak fogalma sincs hol van a motorszám és a volt férjét meg nem akarja megkérdezni, pláne hogy külföldre költözött. Az autóban egyébként meglehetősen kevés, 60ezer km van..

Szóval a kérdésem az lenne hogy ebben az autóban hol található a motorszám? Illetve utána olvastam és talán már nincs is benne csak valami motorkód? Esetleg motorcsere volt az autóban azért nem találom?

Tudtok nekem ebben segíteni, hogy hol keressem?

Én hosszú évekre veszek autót és nem szeretnék pórul járni, pláne hogy ez lenne az első igazán családi autónk három gyerekkel.

 

Segítségeteket előre is köszönöm.

 

Üdv:

 

Zoli XC90