Émile Creative Commons License 2011.07.19 0 0 53997

 Hát így nem létezik a szakma. Van  gáz szerelő, van vízszerelő aki központi fűtést is szerel és van olyan aki mind a hármat : tehát gáz- víz és központifűtésszerelő.

 Ez utóbbi keresd !

 Egyébként lehet , hogy azok az ajánlatok nem ugyan azt tartalmazzák.

 Kérj mindegyiktől költségvetést , ha nem is 46 tételeset, de legalább 10 tétel és majd kiugrik  hol a hiba. Lehet, hogy  a kéményed megdobja.

 Egyébként hasonó cipőben járok - ma 3 helyen érdeklődtem.

 Az egyik azt mondta,  tele van évvégéig, értettem, (jó neki ) a másik meg húzta száját, hogy most nem ér rá - mondám jó nekem szeptemberben is, a harmadik meg még függőben van.   Ennek a második nak az is baja volt,  hogy a belvároban van. A kétnapos munkára ???  - behozza az anyagot és a szerszámot hajnalban - kipakol - majd elviszi a kocsiját oda ahol ólcson és biztonságosan parkol és bejön villamossal dolgozni.

  A jelenlegi mester aki nálam dolgozik - festő Maglódról  - behozta az anyagot,  szerszámot  szombaton minden parkolási díj nélkül kipakoltuk -  14 perc alatt majd hazament -  Hétfőn kezdte a munkát - leparkolt a Corvin negyed mélygarázsában  - 5 óra ingyen- innen 8 perc a kégli.  11 kor elmegy átviszi a kocsit a másik parkolóba - megkávézik , visszajön és folytatja a munkát. Este haza ótózik Maglódra. 

Előzmény: ''Energy'' (53995)