Rekesz Elek Creative Commons License 2011.07.11 0 0 18447

A költőitől azért eléggé messze voltam...nekünk is voltak negatív élményeink, de nem hagytuk, hogy ez elrontsa a nyaralásunkat.

A 2008-as kiruccanásunk nem túl jól kezdődött, ennek ellenére jól éreztük magunkat. Szakadó eső fogadott minket Zabljakban, egy darab parkolóhely sem volt a hotel közelében, a halál f.száról kellett a csomagokat odahurcolni, közben rongyosra áztunk. A szoba mocskos volt, az ágy borzalmas (Hotel Planinka), de a táj mindezekért kárpótolt.

 

Ugyanígy a Hotel Fjord (Kotor) sem a legszebb nyári élményeim egyike, de igazából lesz.rom a szállást, az öböl látványa még abból  a putriból is lenyűgöző volt...plusz aki átélt már tomboló vihart Kotorban, csak tudja, milyen ijesztő is tud az lenni! Át kell élni ott egy olyat.

 

A Fjord egykori személyzete egyébként kiérdemli a legsuttyóbb személyzet címét, ennyi bunkóval egy raáson még nem találkoztam. Meg kell próbálni viccesen felfogni: a végén már fogadásokat kötöttükn egymás közt, vajon köszön -e a recepciós ma? :))

 

Itt meg kell álljak egy gondolatra: mindkét hotel (Planinka, FJord)  annyira nevetségesen olcsó volt, hogy máshol ennyiért max sátorhelyet kaptunk volna, szóval legyen ez a kiindulási pont.

 

Két általános problémát vetnék fel az országgal kapcsolatban: a szemetelést és a wc-k hiányát. Ez utóbbi ugye a hölgyeknek gond inkább. A szeméttel muszáj lesz kezdeniük valamit, amennyiben ugyanaz a helyzet, mint 3 éve. Nem kéne Tunézia vagy Albánia szintjére eljutni, meg kellene előzni.

Előzmény: kapiksz (18446)