tandora Creative Commons License 2011.07.06 0 0 1661

Sziasztok Sorstársak!

 

Nagy öröm van ám! Tegnap megvolt a kontroll CT éééééééés.............. a vélemény rovatban ez található: lényegében teljes regresszió. :))))))))))

A tüdőkapukból a 2-3 cm-es csomók eltűntek, a tüdőmben van összesen 2 db. 3 mm-es. Egy a jobb tüdőmben, egy a balban. Igazságosan osztoznak. :))) 

Az orvosom szerint tényleg nagy szó, mert akinek már a tüdejében is van "bök" (by éjjelibagoly :) ), annál nem szokott nagyon előfordulni a spontán regresszió. Ő bevallotta őszintén, hogy arra számított, hogy az év vége felé el kell majd kezdenünk a szterót. 

Egyelőre 1 évig szoros kontrollon tart, 3 havonta rtg és légzésfunkció, fél évente CT, aztán majd meglátjuk. 

Közben jártam megint gégésznél, a torkom úgy tűnik, hogy rendben van - lehet, hogy tényleg idegi alapon volt... 

A hasam felső részében lévő csomókat is megnézettem a CT (hős voltam, mertem szólni a doktornőnek :D ) és ott sincs semmi szerinte, csak lipómák. 

 

Csupa-csupa jó hír! Ennek örömére - magunk között vagyunk, bevallom nőiesen - tegnap este a párommal és egy barátnőmmel megittunk pár üveg pezsgőt meg egy kis unicomot. Na jó, nem kertelek, berúgtam, mint a csacsi. :DDD És még cigiztem is. Erre mondjuk nem vagyok büszke. Meg a mai iszonyat másnaposságomra sem. :DDDD 

 

De lányok, fiúk!!!! Lényegében meggyógyultam!!!!!! :DDDDDDDDD (Oké, tudom. Nem teljesen gyógyultam meg, bármikor visszajöhet, másnak is visszajött többször is, de most akkor is nagyon örülök!)

 

És tudjátok, én tényleg hiszem, hogy a CERAGEM ágy volt a megoldása a dolognak. Először fényterápiára és sóbarlangba jártam, akkor annyi történt, hogy nem nőttek a csomóim. Aztán ezt már nem tudtam finanszírozni (6000/alkalom a fényterápia, 1000/alkalom a sóbarlang, mindez hetente kétszer) és akkor szólt anyósom az ágyról. Ami ingyen van. És kipróbáltam, és nagyon hinni akartam benne, és nagyon hittem, és nagyon koncentráltam a 40 perces kezelések alatt, hogy múljanak el a csomók és elmúltak. Oké, lehet, hogy enélkül is elmúltak volna. Soha nem fogjuk megtudni. De annyira jó kapaszkodó volt, hogy van miben hinni, mert olyan sokan mondták el a 35 alkalom alatt, ahányszor voltam, hogy milyen bajuk javult, gyógyult, enyhült. 

Aki teheti szerintem próbálja ki. Tényleg ingyenes, ártani biztosan nem árt. 

 

És mindenkinek üzenem: minden rossz után jön a jó. És a közhelyekben az a bámulatos, hogy unalmasak, elcsépeltek, de IGAZAK!!!! :)))))))))