flkp Creative Commons License 2011.06.28 0 0 271

Elejétől a végéig elolvastam az összes hozzászólást. Több gondolat is felmerült bennem, de előljáróban elmondom az én tapasztalataimat.

Elolvastam dr Young mindkét könyvét a lúgosításról szólót és a fogyókúráról szólót is.

Ezt azért tartom fontosnak leírni, mert úgy látom itt többen úgy alkottok véleményt, hogy nem vagytok tisztában dolgokkal, vagy a könyveket nem olvastátok el.

Egyrészt élővér vizsgálatokról is szó van a könyvben, a vér mutatja a benne levő szennyeződéseket és gombákat. Igen, ha elolvastátok volna tudnátok, hogy Young is tisztában van azzal, mi zajlik a gyomorban és tudja, hogy a testünkben hol, milyen a pH érték. A program arra lett kitalálva, hogy a véred tisztuljon általa, mindegy, hogy ezt minek nevezzük, nevezzük lúgosításnak.

Másrészt logikus és egyszerű, hogy ha nem eszel húst, amely manapság már génmanipulált és szennyezett, ha nem eszel tejterméket és inkább alacsony cukortartalmú élő növényeket -zöldséget és gyümölcsöt- eszel, a tested ezt meg fogja hálálni.

Nem kell nagy kiadásokba verned magad, csak vedd át az alapokat és meglátod lesz erdménye. Két hete csinálom ezt az általam kigondolt programot, nem iszom Supergreens port, egy áruházakban kapható magyar enyhén lúgos ásványvízből iszok naponta 4 litert, ( 69Ft/1,5 liter ) betartom a pH csoda fogyás könyvben lévő táblázatba foglalt ételek fogyasztására vonatkozó irányelveket, himalaya sót használok a kétbetűs parfümériában 1000 ft volt 1 kiló, tehát árban teljesen elfogadható. A salátákra friss citrom leve, só, és minőségi olivaolaj kerül. Eszem a salátákhoz nyers hagymát, fokhagymát stb. Nem eszem édességet, húst, kávét, csokoládét amiket eddig igen. Ezidáig folyamatosan égett a gyomrom és 25kg súlyfölösleggel rendelkeztem, evés után pár órával szódabikarbónás vizet kellett innom, mert más megoldás nem volt. A nyers hagyma még órák múlva is égette a gyomrom!

Két hét alatt 4kg-ot fogytam, energikusabb, jobb alvó lettem. A gyomrom egyáltalán nem ég és bármennyi hagymát megehetek. A bőröm kitisztult és lassan beleférek a régi ruháimba.

Szóval amikor benéztem a topicba, nagyjából ilyen beszámolókat vártam nem tudományos orvostanhallgatói értekezést a semmiről, aztán jó lett volan olvasni arról, kinek hogy ízlik a supergreens, és szerintem mindenki tisztában van vele, hogy a szódabikarbóna mire jó. Egyébként ezt is leírta Young a könyvében, ha valaki nem akarja megvenni az Ő termékeit nyugodtan megteheti a lúgosítást szódabikarbónával is.

Ismerek több hálózatot is, de komolyan mondom, cáfoljatok meg, ha nincs igazam, ez a cég igazán nem egy nyomulós cég. Igen én is azért néztem be ide, mint oly sokan mások, hogy segítséget kapjak, elkezdjem-e inni a zöld löttyöt, mások gyakorlati véleményére lettem volna kíváncsi, de erre vonatkozólag kb. 6 hozzászólást találtam.

Jó lenne azokról is hallani, akik itták, vagy isszák egy ideje, mik a tapasztalataik.

És egy utolsó szösszenet: nézd meg a Young házaspárt, nekem hiteles az, ha valakiről látok fényképet és az igazolja őt. Szép a bőrük, vékonyak egészségesek, 20 éve csinálják ezt az étrendet. Voltam olyan mlm cégnél, akik az egészségről papolnak és a főgyémánt előadó lefolyt a színpadról, olyan kövér volt. Na az minden volt, csak nem hiteles!