Gab B. Creative Commons License 2011.06.23 0 0 22668

Ez nem TS hiba, hanem az MSTBin okozza!

 

Orvosolhatja a Bin újratelepítése, de előtte próbáld meg a következő műsort:

 

- indítsd elm az mprofiler.exe-t. Semmit nem fogsz észrevenni, pillanatok alatt lefut a program.

- ezután indítsd el a launcher.exe-t, majd  a megnyíló ablakban válaszd a "Change videodriver" gombot - nem biztos, hogy jól emlékszem a gomb nevére, de a legfelső az oszlopban.

- ne lepődj meg, de több, mint valószínű, hogy el fog indulni a TS és előjön a hibaüzenet! Ha nem, akkor máris megoldódott a helyzet!

- ha nem, akkor a hibaüzenet ablakában a "No"-ra kattints!

- miután bezáródott a TS, egy új ablakot kellene látnod, amely tartalmaz egy legördülő menüt. Ebben legalább egy sort látnhatsz, ami a használt, vagy használni kívánt videokártyát nevezi meg. De lehet, hogy csak valami olyan szöveget tartalmaz, amiben szerepel a "primary" szó ... Mindegy, okézd le az ablakot!

- ezután a launcher.exe-ből indítsd el a TS-t, felülről a harmadik gomb segítségével (ha jól emlékszem, nem vagyok most TS közelében)

- elindul a TS, de nem garantálom, hogy elsőre sikerül elhárítani a hibát! Ha nem, akkor hibaüzenet-ablaknál "No", majd meg kell ismételni a műveletet a felülről második bekezdésben írtaktól újra, kivéve természetesen, hogy a launcher.exe-t már nem kell újraindítani, mert még futnia kellene.

- ha végképp nem oldódik meg a dolog, akkor jöhet a BinPatch újratelepítése, majd ha szükséges, akkor az egész "launcher.exe"-s műsorszám újrakezdése ...

 

 

Ez a hiba nálam is elő szokott fordulni újratelepítés után, de a fennt leírt műveletek végig játszásával el szokott múlni a fájdalma ...

Elsőre elolvasva bonyolultnak tűnik, de nem az, hidd el!

 

Második alkalmommal már rutinból fog menni! :-)

Előzmény: edavid01 (22662)