stemplis Creative Commons License 2011.06.19 0 0 18059

A váltóolaj még elmehet 10 ezret... de mivel már biztosan van vagy 10 éves, ezért nem ártana lecserélni. Lehetőleg olyat vegyél vele amilyen kell (75W-90, API GL4, ha jól emlékszem), mégha egy kicsit drágább is.

Gyertyaügyben megoszlanak a vélemények... szerintem nézd meg milyen van benne és vegyél olyat. A fogyasztásod jónak mondható, felesleges kísérletezgetni.

 

Amiatt nem szükséges a hibakódokat törölni. Nekem 5 év alatt egyszer sem volt még hibakódkiolvasásom, azóta kb. 80ezer km mentem, ( közben volt termosztátcsere,  a benzinpumpa csere előtt "végigszenvedtem" 300km-t, kitakarítottam minden jeladót amit ki tudtam szedni, amikor vettem a riasztón egy vezeték letestelt és vagy 15-ször beriasztot mire megtaláltam, ja és volt benne egy folytószelep tisztítás is). Szóval amiatt nem szükséges szervizbe rohanni vele, ha nincs semmi hiba.

 

A szelephézag valószínűleg még jó, de egy ellenőrzés néha nem árt. De csak jó, megbízható szerelőhöz vidd. Ha szép csendesen jár, nem kopog, csörög akkor inkább csinálj vele semmit.

Előzmény: emre01 (18057)