Cuki0526 Creative Commons License 2011.06.18 0 0 132

Kedves Piroslabda!

Ugyanebben a cipőben járok, de vmi történt tavaly októberben. Felkerestem egy természetgyógyászt, aki mindenfélét mondott. Túl sok volt. De úgy gondoltam, h adok egy esélyt a javaslatainak. És amikor az első szombati ebédemet csináltam, akkor döbbentem rá, hogy 7 évvel ezelőtt, amikor diétáztam, ugyanezt ettem és akkor szinte teljesen elmúltak a foltjaim.

Szóval, ha 1x bevált, miért ne sikerülne még1x. Azóta egy kicsit lazítottam, de a környezetem szerint is látható a javulás, pöttyösödnek kívülről befelé.

Szóval, ha érzed magadban az erőt, akkor hajrá.

Teljes étrenváltás. Nincs hús, nincs tej, sajt, cukor, fehérliszt. /Ebből nálam a hús visszaszivárgott, de a többit igyekszem kihagyni./ Ugyanakkor szedek 1x5 mt ezüst és 1x5ml arany kolloidot - ha neten rendelsz, akkor 1/2 liter kb. 2500 és 2700 Ft és sokáig elég -, grapefruit mag olajat 1450,- a DM-ben, sokáig elég, PABA vitamint 2x1 kapszula - a neten 250 db 4600 Ft, B komplexet ez kb. 1400, ami kicsit húzósabb tétel Detox /ha nagy tételben veszed, akkor havi 4000- ha havi mennyiségben, akkor 7000,- + 13 gyógynövényből iszom 1 liter gyógyteát citromfű, cickafark, körömvirág, pásztortáska, apróbojtorján, kakukkfű, szurokfű, mályvagyökér, kutyabengekéreg, szennalevél. Heti 2x szolizok olyan csöves gépben, ahol az UVB arány a nagyobb.

Ha ez így sok, akkor javaslom Dr.Török Mária bőrgyógyászt, a Déli Punál rendel. Ő aminósavas kezelést kombinál szolizással. Nekem az is használt, de az aminósavas port nem tudtam lenyelni, mert öklendeztem és szörnyű fejfájásom lett tőle. Talán Neked nem lesz. Ez egy kicsit húzósabb, mert én 57 kg-ra egy adag port 3000 Ft-ért kaptam + a szoli díja. De 10 alkalom után látszódott a javulás.

Sok szerencsét kívánok! Remélem sikerül.

Üdv

Cuki

 

Előzmény: Törölt nick (131)