Törölt nick Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8780

Megmondom őszintén, hogy én már nem tudom mit higgyek, nekem annak idején azt mondta az orvos, ha hegesedés van az abból adódik, hogy az orvos nem dolgozott körültekintően és a csontokat nem tisztázta le rendesen, hallottam olyat is, hogy valaki hajlamos rá. Azt azért nem hinném, hogy minden orvos rosszul dolgozik, mert valamennyi hegesedése mindenkinek van, kinek nagyobb, kinek kisebb.

 

Valószínű, hogy az orvos azért említette a műtétet, mert ha az MR alapján bebizonyosodik, hogy van ott valami, akkor meg kell műteni, mert nem reagálsz a kezelésekre. Borzasztó lehet ez a fejfájás amit említesz. Én azt kívánom neked, hogy tényleg derüljön ki, hogy mitől van és az alapján kapjál kezelést.

 

Elgondolkodtat a panaszod, hogy nem e a nyakadtól van az egész. Találkoztam hévízen egy férfival 10 éve a derekát kezelték nem nagyon bírt menni, ilyen elektromos székkel közlekedett egyensúly zavara volt. Elment a Vereshez megvizsgálta és azt mondta neki, hogy a derekának semmi baja a nyaka okozza, elküldte mr-re és kiderült, hogy akkora sérve volt neki és a mozgató idegeket nyomta és azért ment olyan rosszul, mondta neki, hogy megoperálja 50% ot ki tud belőle hozni. Azért érdekes, hogy 10 évig 1 embernek a derekát kezelik és közben nem is ott van a baj.

Előzmény: rokkon (8779)