izisz1 Creative Commons License 2011.06.11 0 0 1619

Visszafelé válaszolok. Igen, a források azt mondják lelki eredetű a bajunk. A fórumon lévők többsége is azt mondja, hogy nehéz időszakot élt meg, gondok-bajok sokasága, kudarcok, félelmek tarkították az életét, vagy egyszerűen az önbecsülés hiánya, miután kiderült ez a kór.Van aki nem hisz ebben. Vagy nem néz mélyen magába.

Jómagam is először hárítottam ezeket a feltevéseket, mondván nincs nekem semmi lelki nyavajám. Nem hiszek a horoszkópba sem, nem nézem a "heti előrejelzést" sem, mint sok kolléganőm. DE! Egyszer elolvastam a skorpióra jellemző általános tulajdonságokat (ez vagyok én), s megdöbbenve tapasztaltam, hogy a leírtak 80%-a teljesen illik rám. Pár jellemzőm: az igazság elérése, végsőkig elmegyek ezért. Maximalista vagyok. (ez elég sok munkával jár) Realistának vallom magam, de ha egy helyzet adódik először a rossz oldalát nézem meg, s csak azután a jót. Elveim mellett kitartok, mégha ezért össze is kell vesznem valakivel. Lelkiállapotom hullámzó. Mindig aggódok valamiért. Ha éppen nincs miért,akkor keresek magamnak. Gyakran keresem a bajt. Egy időben vagyok erős, de gyenge is. Elég hülye tulajdonságok.

Tehát eredetileg vagyok ilyennek kódolva. Kísérletet tettem ennek megváltoztatására is (agykontroll tanfolyam). Optimista szerettem volna lenni. Egy  darabig működött, de mivel folyamatosan kéne trenírozni magam, ezért egy idő után minden visszaállt az alapállapotba.

Egyébként én is teljesen egészségesnek érzem magam. De, ha valami rossz leletem van, akkor az nagyon a padlóra tud küldeni, s sok időbe tellik onnan felállni.

Alternatív megoldások? Hmm...!! Béres cseppet szedtem, C-vitamint. Mivel nem voltak tüneteim, ezért változást sem éreztem.Tehát nem tudom jó-e, vagy sem.

Kaptam egy hologrammos karkötőt a sógornőmtől. Állítólag a szervezet energiáit segít a megfelelő helyre irányítani. Kb. 3 hónapig használtam, aztán levettem. Itt sem éreztem semmi eget-rengetőt. 

Azt mondják a hit csodákra képes! Ez tényleg így van! Láttam már beteget meggyógyulni, mert erősen hitt benne.  Hát ez nekem nem megy. Én hiszek egy darabig, aztán egy rossz hír.... és már le is vagyok taglózva.

Igen, szeretném azt hinni, hogy nem újul ki a betegség! De, talán két ilyen emberrel találkoztam ezen a fórumon a két év alatt, amióta "idejárok" akik teljesen gyógyultak... Bár lehet, hogy aki már meggyógyult, nem fogja keresni ezeket az oldalakat.

Tehát ismerem a varázsszót: pozitív gonolkodás, hit, erő, akarat!

De, én maximum reménykedni tudok.... s ez azért nem azonos a hittel!

Bocsánat, ha hosszúra nyúltam!

Üdv!

Előzmény: tandora (1618)