Dolmi mackó Creative Commons License 2011.05.31 0 0 90954

Azt írtad, hogy "egy szezonban 2-3-at kell cserélni", én ebből azt vontam le, hogy nem garanciálsi a gép és ez lett a gép tapasztalata, hogy szezononként 2-3 gyújtást kell cserélni.

 

ha viszont van olyan gép, amibe 2-3 gyújtást kell évente gariban cserélni, akkor ezt a központi makisok is látják, mert az alkatrész cserét lejelentik nekik, tehát tudnak a problémáról, ha tipushibáról van szó, akkor cselekedniük kellene.

 

Egyébként, ha nekem lenne egy gépem, amiben évente 2-3 alkalommal cserélnek gariban gyújtást, akkor szépen megkérném őket, hogy legközelebb már ne azt a tipust rakják bele, ha ez nem működik, akkor eladom a gépet.

 

Nekem a 4600-as éa 5030-as gépem is emelt fordulatú, cikkszám alapján egy másik féle gyújtást kell hozzájuk rendelni, de hogy ez teljesen más gyújtás-e, vagy csak a fordulatszám paramétereiben ré-e el, azt nem tudom.

 

Vsizont a gyártónak bármikor joga van egy cikkszám alatti alkatrészt leváltani, tehát azt sem tudjuk, hogy a mostani alkatrészként kapható gyújtások megegyeznek-e a gyárilag beszereltekével.

Előzmény: fefe73 (90946)