pesta8 Creative Commons License 2011.05.30 0 0 222

Na megebedeltem. 

 Az elso szempont ami lenyeges, hogy mire szeretned hasznalni. Maradjunk a ket tipusnal. Adott a Yamaha 1200. A 700 ezres arkategoriaban nem nagyon tudsz valogatni, ennyiert nagyon nincs valasztek. Biztos akad 1-2 darab, de gondolom inkabb a leharcoltakbol. Ha a Yamaha mellett dontesz, probalj ujabb karosszeriast venni. A Yamaha GP egy terjedelmesnek mondhato test, szeles es hosszu. Ennek koszonhetoen stabilabb mint az XP es inkabb turazasra valo mint bojakerulgetesre, okorkodesre.

 Az Xp-k kozott mar valogathatsz  ebben az arkategoriaban. Ne feledd, az XP borulekonyabb mint stabil, de nagyobb elvezetet nyujt a szlalomozasban es a tokeletlenkedesben. Ha nem akarsz tengerre menni, akkor nincs szukseg a stabil nagy es nehezebben hajozhato testu gepre. Ne ugy kepzeld el a borulekonysagot, hogy allandoan felborul. Mikor mar egy kicsit jobban belejossz a jetezesbe, tobbet megengedsz magadnak es elofordul, hogy az embert leveti a lo. De ez is a jetezes velejaroja. 

 Az XP 110 loeros motorja is jo, de ha valasztani lehet, akkor inkabb a 135 loerost ajanlom. Nagyon jol viszi a testet. A 110 loeros 800 kobcentis, a 135 loeros 950. Van egy a Hasznaltauton 650-ert. Jo vetelnek tunik.

Előzmény: Laca26$ (220)