Törölt nick Creative Commons License 2011.05.29 0 0 11973

"...A telefonon rendelt külső taxitiltást magam sem értem..."

 Pedig te is Magyarországon élsz, érthetnéd: Kijön a hiéna, beáll, mondván hogy Kovács József rendelésére érkezett, majd nekiáll utast vadászni."

 

Az a baj,hogy a renitens kisebbség miatt a szabálykövető többség szenved.Az előző rendszer is jó lett volna,ha valaki betartatja azt a szabályt,hogy a rendelt taxi placc valóban csak utasfelvételre szolgál.Vannak róla elképzeléseim,miért foglalhatták el egész napra a teljes megállóhelyet a hiénák.A rendőrök meg azokat a céges taxisokat jelentgették fel,akik a valóban pront rendelő utasokat hely hiányában másodikként egy percre megállva ültették be.

Megjegyzem,az inkriminált szabadúszó taxik máris ott ácsorognak az alsó nagyparkoló rendelt taxis részénél lezárva,amig a tulajok továbbra is bent horgásznak a terminálokon,és nagy összegbe lefogadnám,hogy valami úton-módon most sem fizetik ki a kihajtáskor a várakozási díjat. Közben meg a reptér környéke úgy néz ki,mintha az amerikai elnök és a pápa együtt érkezne,annyi rendőr ácsorog szerteszét,látványosan felkapcsolt kékfényekkel.

Arra is kiváncsi leszek,mit fog majd szólni a rendelt taxikat használó utazóközönség,ha esőben,hóban kell majd lecsoszogni a lépcsőkön csomagokkal az alsó parkolóba...

Előzmény: viricsi (11971)