METYA Creative Commons License 2011.05.27 0 0 11967

Először is úgy érzem, hogy kissé túlárazott a reptéri parkolás.

A bécsi reptérrel történő összehasonlítás azért sántít, mert a jövedelmek azért arrafelé némileg magasabbak.

 

A problémám azzal van, hogy a reptéren - jellegéből fakadóan - elég sok a tájékozatlan utas. Azt sehol nem jelölik, hogy az érkező szinten a kedves érkező utasok ne várják a családtagjaikat, mert oda nem lehet behajtani. Ami mellesleg baromság. Azt, hogy csak a bepakolás és beszállás idejére álljon meg valaki, azt még egy talán egy frissen végzett - már nyugdíj előtt álló - rendőr is átlátná. Aki lezárja a kocsiját és otthagyja, na azt azonnal vigyék el, és fizessen jelentős büntetést.

De viccesnek tartom, hogy mobilon kell egyeztessenek a családtagok, hogy most ki melyik szinten keresi a másikat. Ismétlem, a reptéren viszonylag sok a tájékozatlan ember.

Az 5 perc ingyenes parkolás baromság. 5 perc semmire sem elég, ha valaki a sorban elbénázza a fizetést, és mögötte már állnak. Olyankor több - az ingyenességet kihasználni akaró - autóst megszivathat, és kötelezhet kényszerű fizetésre - ami ugye újabb káoszt generál...

 

Amúgy tőlünk pár perc a reptér, de nem akarok ott parkolni vagy várakozni, csak megtalálni az érkező családtagokat, és 2 perc múlva már elhagyni a repteret.

Előzmény: Törölt nick (11920)