Gulliver utazik Creative Commons License 2011.05.25 0 0 11906

A döntés indokairól az aktív repteres topictársakat kérdezd. Én csak azt tudom, hogy az általad felvázolt félperces részidőt a Wizzair crew caron kívül szinte senki nem tudta hozni. A legtöbben bementek az épületbe, sokan végigállták a C/I és az UB sorokat is a rokonokkal, utána pedig kimentek integetni a teraszra - ezzel nincs is baj, érthető emberi dolog. Az már kevésbé fogadható el, hogy eközben az autójuk a busz- és taximegállóban parkolt, néha pedig a forgalmi sávban hagyták az autójukat lezárva. Ez egy rossz megoldás.

A terminál előtti parkolóban ácsorogtak a hiénataxisok is, meg azok a román és szerb kisbuszok is, akik az érkező utasok között vadásztak kuncsaftra, őket is valahogy át kell terelni abba a parkolóba, ahol nem akadályozzák a forgalmat.

Először én is megdöbbentem az új renden: http://gulliverutazik.blog.hu/2011/02/23/ferihegyre_autoval_inkabb_ezt_olvasd_el, de aztán végül beállt a mostani rend. A tájékoztatáson azonban még van mit javítani, sokan nem tudják, hova is álljanak.

A kapzsiság akár igaz is lehet, de ha 5 percen belül tényleg kijösz a parkolóból, akkor nemhogy pénzt nem adsz a reptérnek, de még pluszköltségbe is vered őket, mert a parkolókártyának és a sorompóüzemeltetésnek is ára van. :)

Előzmény: uhb129b (11905)