alsós Creative Commons License 2011.05.23 0 0 2602

Szervusztok Sérvesek!

Hál' már nem tudok mit írni a gyógyulással kapcsolatban, mert a múlt hónapi műtétem feledtem, és semmiben nem akadályoz, nincs fájdalom. Inkább csak a belső kontroll az ami óvatoságra int.

Elismerem jó ez a fórum, támogat lelkileg, kapok megértést, és tanácsot! De ez nem a MCdonald's ahol a világ minden táján egyforma az álltaluk kínált étel, ital.

Az orvos mindig hozott anyagból dolgozik!  

Ezért is van az, hogy a műtét, az utókezelés, gyógyulás, nem közös, mindenkinél más! Célszerű lenne vigyázni a személyes tanácsadással. Lelkesedésünk, hogy "mi" már túlvagyunk rajta, néha felhatalmaz, hogy tanácsot adjunk, pedig nem kéne.

Itt névtelenül osztjuk az észt és a mit szedjél-t! Senki ne vegye komolyan a konkrét tanácsokat, ez azért komolyabb, mint, hogy engem is megműtöttek felhatalmazás alapján diagnózist, gyógyszert kínáljak a sorstársnak, mégha ezt jó szándékkal is teszem. Gondoljunk a gyógyszer érzékenységre, amit esetleg még a beteg sem tud! A lisztérzékenység, C vitam, laktóz, ezek ma már létező problémák, amikkel néhányunknak meg kell küzdeni! És nem ismerjük ezek ráhatását egy gyógyszer mellékhatásának. Az orvos elött ott a vérkép, súly, életkor, nekünk meg egy nick név, és néhány panaszkodó sor.

Jó egy kicsit panaszkodni, és jó értő, megértő fülekre találni, de csak óvatosan a tanáccsal és annak használatával. Ne kövezzünk, még jó szándékkal sem, az út részben úgyis odavezet.

Nekem sokat számított a "drukkolunk neked, és gyors gyógyulást" és ezt kívánom mindenkinek!

Szép napot!