.búsmagyar Creative Commons License 2011.05.21 0 0 10481

Hát a mindenkibe beleértem magam is, bár nem szerettem volna hozzászólni ehhez. Igen, magyarok vagyunk, ez látszik ezen a 'komoly' vitán is, igazán kardinális dolog. 

Én nem rég írogatok, kérek tanácsot, segítséget itt, mert nem rég vagyok tulajdonos. Szándékosan nem írok dutrást. Egy, mert már megkaptam, hogy nem vagyok az, kettő tiszteletben tartom ,hogy ezt a jelzőt az(ok) tartják fent maguknak akik év(tized)ek óta hajtják őket. Ez rendjén is van ,az én olvasatomban,ezen nem sértődtem meg, nem szegte kedvem. Helyretettem magamban és kész. Ez egy közösség, így működik, hierarchia van, mint az életben mindenütt.

Mivel közösség-állítólag minden új bejelentkező régóta olvassa, én is így voltam-alapvető volt, hogy minimálisan is de bemutatkoztam. Ezért nem kell sértődni, ha helyreteszik, mélyen nézzen magába aki nem így járt el.

Én amikor megvettem a 28ast munkagépet vettem. Dolgozni. Utána keveredtem ide, tudtam meg sok mindent, és tanulok azóta is sokat és bár ez a fórum nem a Dutra Baráti Kör saját fóruma, az általuk képviselt elveket magaménak érzem.

Bár tudom ,hogy szinte biztos ,hogy soha nem találkozok senkivel innen.

Röviden ennyi...

Előzmény: joebatyo (10465)