kakukkjoe Creative Commons License 2011.05.15 0 0 110518

Miskolci helyzetjelentés.

Gyenge indulás után, erős visszaesés.

Mikor fél hétkor odaértem, csupán azért találtam meg a helyet, mert 1 az-az egy utánfutós méhesturis nepper már ott volt, aki mellesleg szemben lakik az út túloldalán. Gondolkodtam hogy jövök is haza, de befutott még egy helyi törzstag, és ő mondta, itt csak 9-10 óra körül kezdődik az "élet".Álmos egy város. Végül voltunk vagy 12-14-en.

Mivel pár lomot én is bedobáltam tegnap a csomagtartóba, hát beálltam én is, majd csak lesz valahogy címen. Motor csupán egy Kárpáti, meg egy oldalkocsis Pannónia volt, amit a szemben lakó öreg árult (többiek szerint évek óta árulja) szép kompletten fehérre mázolt kerekekkel, fennen hangoztatva hogy hétszázról leengedte az árát csupán 550e. -re.

Volt nála sok frankó cucc is. Utángyártott használt tetején mint ha sörétessel közelről adtak volna neki, azonban fényesre suvickolt Pannónia dugó, potom 5 000,- HUF -ért, felemás párosítós Csepel blokk gyujtás oldalon teljes hiánnyal, zörött hengerbordákkal csupán 18 000,- HUF -ért, stb. de hasonló állapotban és áron, reggel óta végig azt hangoztatva, hogy ha nem kel el, szétszedi, összeveri kalapáccsal és viszi a vasgyűjtőbe. Szolnokon majd rákérdezek hogy végzett-e a bontással ? Talán ott lesz. :-)))

Semmi olyan nem volt amiért versengtünk volna egymással, ha többen vagyunk. Új cucc 0. Használt is olyan ami itthon is van kilóra.

Egyik árusnál volt két domború hétbordás aggyal ellátott kerék (küllők ráf kuka) , ő panaszolta hogy vagy két éve kérték hatezerért, és azóta is bánja hogy nem adta oda.

Végül sikerült két darab, valami tanácsadós füzetet eladnom (fene sem emlékszik honnét került hozzám). Legalább volt miből kifizetni a helypénzt.

Csak vicceltem. :-)))

Utolsó képen, talán páran fedeznek fel ismerőst. Hatékony segítség volt, mert így tudtam kóricálni, csak nem volt miért.