Pepe. Creative Commons License 2011.05.15 0 0 25828

A tegnapi T100 remek volt! Sehol máshol nem tapasztalható ilyen odafigyelés, szervezettség a pontőrök részéről. Nagyon szépen köszönjük, sokat hozzátesz ez a jó eredményekhez!

A tervem sikerült, meglett 11 órán bellül, de az első 50-et eléggé elfutottuk, 5:04-el értünk le. Az első órákban Zserzselivel kerülgettük és húztuk egymást. Aztán Dobogókő után Speró, Robi, Pap Gabi darált be minket. Meg is húztak engem is. Innentől Speróval és Robival a Bükkös patakig együtt támogattuk egymást. Hol egyikőnk, hogy másikunk nézett ki rosszabbul. Aztán Lajosforráashoz felfele valahogy elkezdett jobban működni a rendszer, bár 40km-től már nagyon fájtak végig a combjaim. Elszakadtunk és már csak azt vártam, hogy Béla mikor darál be. Kevély-nyereg után ez meg is történt, jókor jött, Teve sziklákig tudtam vele menni, aztán szépen lassan távolodott, de ez az élet rendje, ő a végére pörög fel.

Lúdtalp hatalmas lendületet adott az utolsó 3 ponton. Nagyon precízen tudott minden részidőt, szakaszidőt, pozíciót! Köszönöm szépen. Ahogy köszönöm az összes pontőrnek a törődést, Döme és Millers szurkolását, Athosz fejzuhanyát, Ervin hullámozását, Nedus pacsiját, Csőre Ernő kemény továbbparancsolását, Csanya váll masszázsát, Ági és Berzsó mosolyát de legfőképpen Kitu lelkesedését, mindenben segítését és szurkolását.

 

Teljes és kerek volt ez a verseny! Nagyon fejlődik a mezőny. 2009-ben hasonló idő volt, akkor 7 perccel ment csak jobbat Hajduska Balázs.

Majd írok hosszabb beszámolót, addig is mindenkinek jó pihenést!