akibacsi Creative Commons License 2011.05.15 0 0 25799

Gratula Laci, nagy király vagy, még egy kis idő és Csabi, JB, Jakus nem csak a rajtban lesz meg. :)

Sajna nekem betli lett.

Bár két hete megint előjött az achilles problémám, így visszavettem futásból, meg gyógytornával, krémezéssel igyekeztem javítani a helyzeten kevés sikerrel, azért futás közben nem jelentett gondot. (most persze bazira fáj)

 

A formám nem volt rossz. Jó is ment a futás, 3:30-nál voltunk Dobogókőn, innen épp 2 órás Rigó rémlik, úgyhogy reméltem egy 5:30-as érkezésben, majd egy 6:30-as második felével meglehetett volna a 12 órán belüli beérkezés.

Rigó nem lett meg olyan gyorsan, 5:45-tel érkeztem, 5:52-vel indultam tovább a mindent eldöntő ajándék hurokra. Lúdtalp szerint a két évvel ezelőtti idejénél voltam, amiből akkor 11:26 jött össze.

 

A völgy nem volt olyan vészes mint vártam, viszonylag gyorsan átjutottam a kritikus részeken. Közben megjelent mögöttem TV Judit (és Zoló), na ez fejben azért odavágott kicsit. Azért látszik, hogy az edzés előbb-utóbb kijön...

A pontig gurultunk együtt, Judit mosolygott és jól nézett ki, én vicsorogtam és nem. A fellegvárhoz felfelé kezdett a gyomrom leállni hatalmas böfögések kíséretében. Molli pihenőig még úgy-ahogy haladtam, onnan anyagcsere leállt, gyomrom begörcsölt teljesen, izzadás kikapcs, izmaim lassú gyaloglásra voltak csak alkalmasak.

Pap rét után alig bírtam felmászni azon a kis emelkedőn, abban sem voltam biztos, hogy visszaérek Kis Rigóig.Két bögre jéghideg kakaóra vágytam, semmi másra.

A ponton aztán lett belőle forró csoki, kiszállás, Csanya sikertelen győzködése a továbbindulásra, aztán Millers fuvarja a célba. (köszi)

 

Bár pontos statisztikám nincs, de a gyomrom miatt már szerintem több volt a problémás K100-T100 futásom, mint a sikeres (meg még egy csomó egyéb futás). A tavalyi esős bezzeg bejött.

Azt hiszem nem fogom erőltetni az 50 kilinél hosszabb futásokat akkor, amikor esélye van a melegnek, azaz tavasztól őszig. Hideg, fagyos, esős, havas jöhet.

 

Gratulálok még egyszer mindenkinek, nagyon jó eredmények születtek, a mezőny tovább erősödik mind férfi mind női vonalon, ez tök jó!!

Jó pihenést!

akibacsi

Előzmény: chevyvan (25796)