Doro.doro Creative Commons License 2011.05.13 0 0 9668

"

 I. Igen. nem tehetsz mást 1 kifizeted, 2 nemfizeted és bújkálsz

II. nem jogerős.1 vársz és nem mondasz ellene, akkor jogerős lesz 2. ellentmondasz 2/a, a tmobil behajtó cége feladja és nem kezdeményez ellened tárgyalás, megúsztad 2/b beperel. 2/b/~ elveszti 2/b/~~ megnyeri"

 

Ezekben az esetekben nincsenek enyhítő körülmények?

Pl. Valaki évekig hűséges volt, Aranykártyás, több előfizetése is volt, több kártyája, éveken át, s fizette, meg hogy nem tudta, hogy ilyen drága külföldön a mobilnet?

Pl. Vodáéknál (ott is voltam előfizető, s le is járt a hűségem 2 év múlva teljesen rendben (ez azóta volt) ha külföldön akar netezni a tájékozatlan ügyfél, egyszerűen nem enged rá a netre, hanem előtte tájékozódjál, s ha már mindent tudsz, s egyetértesz, akkor megrendeled, s engedi, hogy rámenjél. Sokkal tisztességesebb dolog. Bent voltunk a T-mobnál, mikor megjött a számla, elmondtuk ezt, de csak a számlát mutogatták, meg hogy ez ennyibe kerül. Annyira mérgesek voltunk, hogy faképnél hagytuk őket. Ezeknek eszükbe se jut, hogy ilyen esetekben elengedjék a tartozást? Ők meg sem érzik, a másiknak meg az élete múlik rajta, ha még nagyobbat bukik?