CSikiricsi Creative Commons License 2011.05.10 0 0 5404

Hello mindenki!
Most kezdtem el egy hosszabb erotikus íráson munkálkodni amibe majd fétisem meg egyebek is bekerülnek. Mivel valamiért írni-olvasni-nézni fiú-lány aktust nem annyira szeretek (miért foglalkozzak egy fiú testfelépítésével/nézzem egy fiú testét is) az írásaimban leszbikus vagy biszexuális lányokról írok akik lány partnerekkel vannak.
Ez is egy ilyen "mű" lenne, elkezdtem írni és nem vagyok benne biztos, hogy érdemes e folytatni, keresek oldalakat, ahol el tudnám bíráltatni, olvashatok véleményeket, kritikákat.
Megosztok hát veletek egy rövid részletet belőle, amely egy önmagát kényeztető lányról szól, nem a legelejétől csak a "fontos" részt kiemelve,beszúrva:

 

FONTOS MEGJEGYZÉS: szereplői, helyszínei kitaláltak, a fantázia szüleményei; bármely egyezés élő személyekkel vagy helyszínekkel csupán a véletlen műve!

 

Pataki Anna a 19 éves, mindkét nemhez vonzódó, azaz biszexuális lány megint a számítógép előtt ült kicsi, de komfortos szobájában, a sötétítőfüggöny segítéségével teremtett félhomályban. Mivel még reggel volt, és persze nem kellett sehová sem mennie, egy szál rózsaszín (de átlátszatlan) hálóingben és fehérneműben (egy piros, egyszerű bugyit vett fel) ült a kényelmes forgószékben. Senki sem volt otthon, ezért tudott egész reggel, sőt ha akart délelőtt is éjjeli viseletében maradni. Egyébként kicsit feszélyezte, hogy egyáltalán nem tartotta megfelelőnek az alakját. Pedig társa már többször mondta neki, hogy nagyon jól néz ki úgy, ahogy van. Valóban egyáltalán nem volt túl telt az alakja, vagy bármely testtája, egészséges teltkarcsúsága a testének pont megfelelő részein „domborodott ki” és megfelelő mértékben. Mellei és feneke különösen formásnak voltak mondhatók…
Ahogy általában reggelente, a monitor előtt ült már egy ideje. Pironkodva nézegetett egy bizonyos weboldalt, amin már régebben regisztrált, és amin a 18 év volt az alsó korhatár, bár a rajta lévő képek mégsem voltak igazán pornográfnak tekinthetők, legalábbis a legtöbbjük nem. Más talán nevetett volna a látottakon, vagy megbotránkozott volna, de a lánynak nagyon tetszett, amiket látott. „Lapozgatott” az oldalon lévő fórumokban, néha egy-egy képet elnézegetett, majd tovább klikkelt a következő fórumtémára. Az egyik ilyen fórumbejegyzésnél, a kommentár alatt számára rendkívül izgató képeket talált. Szürkés-zöld szemei belevesztek a látottakba.
A képsorozaton, amelyiket most nézegette, két csinos, formás, hozzá hasonló korú szőke lány volt látható, mindketten fel voltak öltözve, fehér trikót, és rövid farmernadrágot viseltek, és egy nagy ágyon ültek egy szép, fehér bútorokkal teli hálószobában. Neki már volt társa, így persze nem kifejezetten a lányok érdekelték, hanem maga a helyzet. A képeken az egyik lány csuklóit és bokáit fekete vászonkötelek kötötték gúzsba. A megkötözött lány lábai a vele merőlegesen ülő idősebbnek látszó lány combjain voltak, és az idősebb lány egyik keze lenyomta őket, még a másikkal, piros műkörmeivel a meztelen talpakhoz nyúlt. A megkötözött a képeken erőlködve, majd csukott szemmel kacarászva volt látható.
Anna zavarba esve emelte egészségesen „húsos” ujját az ajkához, majd félretűrte világosbarna, tépett végű, vállára boruló haját, ami most valamiért csiklandozta a nyakát. Valami okból vékony nyakláncát is megigazgatta, aztán még lejjebb csúszott a keze a hálóing nyakához. Apró kellemes érzés fogta el, ahogy kisujja keblének legfelső részéhez simult hálóingén keresztül a mozdulat során. Mielőtt még lejjebbre tapintott volna, visszatette a kezét az egérhez. Ám miközben az egérrel kattintgatott, másik keze „eltévedve”, szinte önálló életre kelve simította meg combját. A simogató mozdulat jobb érzés volt, mint gondolta volna. Először ellenállt a késztetésnek, feltette a kezét a billentyűzetre, s ablakot váltott. Próbált elfoglaltságot ígérő tennivaló után kutatni, de mindhiába. Az egér hamar ismét az előző oldal ablakát előhozó ikonhoz „szaladt”. Újra megbűvölten figyelte a képeket, s közben fantáziája „kalandozni kezdett”. Az egéren lévő keze újból a ruhájának nyakához tévedt, gyorsan kigombolta a legfelső gombját. A hálóingen, amit viselt ritkásan voltak a gombok, ezáltal kerek melleinek vadító dekoltázsa tűnt fel, amit persze most senki sem láthatott. Jobb keze becsúszott a bal kebeléhez, a kellemes érzés, amit a ruhán keresztül érzett az előbb, most sokkal intenzívebben tért vissza, és ő többet akart, az érzés mágnesként vonzotta kezét. Ujjai összezárultak, megmasszírozva keblét, két ujja közrefogta mellbimbóját, finoman „belecsípett”. Kicsit folytatta a masszázst, majd mutatóujját a mellbimbójára helyezve, körkörösen dörzsölte azt. Egy pillanatra lehunyta a szemét, összezárta ajkait. Ezt folytatta egy kis ideig, mígnem kísérletképpen a többi ujjával is „végigdörgölte” a területet. Kisujjainak érintése tűnt a legjobb hatásúnak olyannyira, hogy elnyomott egy nyögést, ezért azokkal folytatta a dörzsölgetést pár pillanatra, addig a masszírozást is abbahagyva. Aztán kihúzta a kezét hálóinge alól, csak addig, még olyan nézetbe tette a weboldalt, hogy egyszerre négyet láthatott a képsorozatból. Újra megtekintve a képeket halványan elmosolyodott. Letette bal kezét a billentyűzetről a combjára.
Kis habozást követően jobb kezét visszacsúsztatta a ruha alá, most már erőteljesebb mozdulatokkal cirógatta keblét, többször visszatérve mellbimbó udvarának és bimbójának dörzsöléséhez. A képeket nézegette, de egyre inkább úgy érezte, hogy lehunyná a szemét. Szája önkéntelenül résnyire kitárult. Bal kezével simogatni kezdte a combját, feltűrve róla a rálógó hálóinget, mikor hátrafelé húzta a kezét. Lábait összezárta, keze ökölbe szorult, mikor hírtelen megérezte az ágyék-táján „égető”viszketésszerű késztetést.
Bátortalan visszakozással belekapaszkodott a térdébe, de aztán nem várt tovább, a hálóinget teljesen feltűrve három ujja lassan „végigsimított” piros bugyiján kitapogatva a szeméremtestet. A képsorozatról gondolataihoz tért vissza, amelyek érzékiessége a bugyi közepe táján való tapogatásra, simítgatásra csábították. Jobb kezével tovább masszírozgatta bal keblét, amely addigra olyan érzékennyé vált, hogy mikor vékony gyűrűje hozzáért már keménnyé merevedett mellbimbójához, azt hírtelenjében hidegnek érezte és ettől összerezzent.
Azon felbátorodva, hogy senki sem volt otthon rajta kívül, kissé hátradőlt, és széjjelebb tárta combjait, engedve a csábításnak, továbbra is beleveszve fantáziájának világába. Szemét teljesen lehunyta, mostanra sokkal lassabban vette a levegőt az átlagosnál. Miközben keblét is egyre mohóbban kényeztette, bal kezének most már csak mutató és gyűrűs ujját nyomta a bugyihoz, ujjhegyeivel egyre erőteljesebben simogatott. Ajkába harapott, összezárt szájjal nyögött fel, ahogy a dolog egyre kellemesebbé vált. Barátnőjére gondolva, a képzeletében lévő kép kezdett vágyainak megfelelően pajzánná válni. Máris enyhe nedvességet érzett az alsóneműn keresztül, így nem várt tovább, becsúsztak alá ujjai…