picidio Creative Commons License 2011.05.07 0 0 2493

Hát sok erőt és jobbulást kívánunk!!

 

Amit mi tehetünk, néhány jó tanács, de én pl. nem nagyon vágom hogy egy Hölgy hogy él meg egy 15cm-es vágást...maga a vágás sem kicsi, és nem tudom az ellenkező nemnél milyenek lehetnek a tünetek műtét után, miben tér el maga a műtét stb. No meg ahány test, annyi féle rakciót válthat ki magára a műtétre, ahány ember annyi féle hogylétet lehet itt is olvasni műtét után.

 

Amit én javaslok:

Rengeteg pihenés, sok folyadék, poffasztó ételek fogyasztásának hanyagolása - helyette leveseket, könyebb kajcsikat, de ezt Te jobban tudod - a test folyamatos terhelése, ami esetedben legyen annyi, hogy óvatosan - akár segítséggel - felállsz és lépegetsz pár lépést. Nem kell ezt szégyelni, nem is szabad..segítségre van szükséged. A fürdést azt én úgy oldattam meg, hogy úgy zuhiztam eleinte Párom segítségével, hogy a seb környékét messziről elkerültem, oda víz ne menjen. Közvetlen a ragasztás környékén pedig szivaccsal tisztogattam. Kontrollra, vagy akárhová ne indulj el egyedül, kér segítséget, legyen Veled vki mindenképp. Ne erőltess semmit...arra koncentrálj, hogy meg kell gyógyulj, és most Neked ez a feladatod...a sok pihenés, a rendszeres könnyed ételek fogyasztása, az ivás és a tested óvatos folyamatos terhelése a fő feladatod, mindig ez járjon az eszedbe.

 

Én 5napot feküdtem még a műtét után a kórházba, így a váralvadásgátló otthoni hasba szúrását megúsztam, ott meg elintézték vállba..haza érkezésemkor egy Algopiryn-t vettem be, de utána semmit tovább, mert az meg nem szűntette meg azt az igazából elviselhető fájdalmat, így én hanyagoltam...

 

Engem is altattak, ébredéskor semmi hányingerem nem volt, és a pisilés is ment, nem volt gond.

Tehát ahány szervezet, annyi féle rakció.

 

Fel a fejjel, meg fogsz gyógyulni, ha már lélekben erős vagy, könnyebb lesz, hidd el!!!

 

Előzmény: Törölt nick (2492)