Törölt nick Creative Commons License 2011.04.29 0 0 11761

Nem értelek miért foglalsz állást olyan esetben amit nem ismersz. A check-inben felpiszkált utasról beszélünk, eleve gondolhatod milyen lelki állapotban volt mire a biztikhez ért. Nem kérdőjelezem meg, hogy nem úgy történt ahogy leírja, de nem kell mindíg mindent úgy "megenni" ahogy tálalják. Találkoztam már olyan utassal, akinek nem engedték be a bébiételét, ki kellett dobni. Ha van időd végighallhatni a biztisek mondandóját és olyanok a körülmények akkor lehet megérted, de ha eleve nem is akarod és úgy jössz oda, hogy "hagyanak már békén, mi a francnak szedik ki a folyadékot a táskámból, nem látják hogy gyerekkel vagyok?" akkor bizony érhetnek ehhez hasonló élmények. Miért dobják ki bizonyos utasok csomagjaiból a bébiételeket? Ennek több oka is lehet.

Eleve komolytalan számomra egy olyan utas, aki amerikával pedálozik egy EU rendelet betartásával kapcsolatban, ugyanis az USA még nem tagja az Európai Közösségnek, nem is értem miért kéne nekik például a folyadékokkal foglalkozniuk.

 

Nem védeni akarom a biztiseket, ahogy te sem úgy én sem tudom mi történt, de szerintntem túl van ragozva. Pont azt tette amit írtál, a vezetőjéhez fordult, így minden megoldódott. Esetleg azt meg tudná mondani, hogy a vezető milyen szerkezettel szkennelte le a folyadékot? Ilyen eszköz nincs még jelenleg Budapesten, ebből kiindulva biztos hogy itt történt az eset?

Előzmény: viricsi (11758)