Utas2 Creative Commons License 2011.04.25 0 0 11679

Akkor ne stresszelj.... olvass inkább figyelmesebben, és felőlem akár "veszélyesnek" is minősíthetsz hozzászólásokat, bár akkor sokkal inkább AZ beszél magáért, illetve a történelemtudás hiányos mivoltáért.... (ne sokat lapozz vissza a 20. század történéseiben, megtalálod, melyik korszak és gondolkodásmód "érvelése" is volt ez a részedről).

 

Liszt Ferencre minden magyar büszke (ahogy gondolom, az osztrákok is), ám azokra, akik ezt aktuálpolitikai célokra használják fel (v.ö. egy üres, nyelvtanilag és logikailag is értelmezhetetlen jelkép) viszont már egyáltalán nem (v.ö. csinovnyik). Lehet ezt beskatulyázni "ellenzékiségbe", csak éppen akkor nem ért semmit sem az, akinek csak vagy fehér vagy fekete....

 

Jut eszembe, akkor lehet szépen cserélgetni az ÖSSZES táblát az egész városban, beleértve a MÁV menetrendjét, mittomén. Csak éppen ez az elnevezés/névadás nem erről szól(t volna), de sikerült jómélymagyar módra (hihi) mindent túllihegni (avagy annak a bizonyos történelmi lónak a másik oldala, amelyet már oly sokan és annyiszor megismerhettek volna.....)

Előzmény: Törölt nick (11669)